RådjursögonI morse stod jag i köket och tog på mig strumporna (ja, lite konstig plats kanske, jag ville vara nära kaffekoppen). I ögonvrån ser jag hur någonting rör sig utanför fönstret. Så jag tittar upp. Och rakt in i ett par rådjursögon. Som alltså sitter på ett rådjur. Där står vi och tittar på varandra tills rådjuret tröttnar. Jag ville inte skrämma det, så jag hann inte ta något foto när det stod där och tittade in, men jag fick ett foto på andra sidan av rådjuret, i alla fall. Där ser vi det, på väg att titta in i någon annas kök, troligen.


Kommentarer
Postat av: angelica

Åh! Jag älskar råddjur, vackraste djuret. Dessvärre lyckas jag alltid stå utan kamera när de dyker upp. Förstår inte! Det är som om dom vet om att jag så gärna vill fånga på bild!

2012-02-07 @ 10:19:00
URL: http://angeliqe.blogg.se/
Postat av: jenny

Precis det hände mig förra vintern. Jag gick förbi något som jag inte riktigt uppfattade vad det var så jag gick några steg bakåt. Då var det en räv som satt precis vid mina fötter med ryggen mot mig fast liksom vände sig om. Svårt att förklara, men det var så fint för vi båda studerade varandra.

Sen kom en mamma med en barnvagn dundrande så räven blev rädd och försvann..

2012-02-07 @ 19:32:04
URL: http://jennyslondon.wordpress.com/
Postat av: Calle

snyggt foto!

2012-02-08 @ 05:46:00
URL: http://flowerboy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0