Att dricka vin hjälper

 

Jag har ju tidigare berättat om mina vänner vinimportörerna  - som har  Selezione Barbro Buaccero-GT Vininport - här i bloggen. Under vintern bor de i underbara Italien, och medelhavsklimatet måste ha gjort dem gott, för nu har de kommit på världens bästa idé!

De kommer i december att skänka 5 kr för varje like på deras nya Faceboksida som finns här genom ett projekt som kallas Hungerprojektet.

 

 

Det är ett intressant projekt för man har tänkt om lite:

 

"Det nya är att du slutar skänka pengar till välgörenhet. Istället investerar du i människors driftighet och idérikedom och ger dem chansen att se sin egen potential.Ta några av de afrikanska länderna som exempel. Där investerar vi 300 kronor per person under en femårsperiod. Under samma period ser vi en stigande tillväxtkurva i form av affärsverksamheter, skola, bank, sjukvård, mångdubblade vattentillgångar, fleråriga matförråd, förbättrad levnadsstandard och äkta framtidstro. Samtidigt rasar kurvorna för barnadödlighet, fattigdom, sjukdom och livslång hunger. Och det är bara början.

 

Vår modell är enkel: Den som äger problemet äger också den bästa vägen till förändring. Därför gör vi inte så mycket. Istället tänder vi eldsjälar och låter dem bli entreprenörer. Vi inspirerar människor att tro på sig själva, att tro på varandra, att hitta bra ledarskap och att använda mycket sunt förnuft. Avkastningen låter inte vänta på sig. Du skulle kanske kalla det vanligt företagande.

 

Vi kallar det jordens bästa affärsidé"

 

Detta kräver i princip inget av dig. Men blir till så mycket hjälp.
Du likear alltså  bara denna sidan på Facebook (och sprider gärna detta). Vissa webläsare kräver att du är inloggad på facebook när du klickar på länken.

 

 

Gör det nu!

 

Please. God jul.

 


Kommentarer
Postat av: Lotta

Jag likar! Verkligen finfin affärsidé. Gillar!

Kramkram
Lotta

Svar: Verkligen! Kram!
Jenny Lina Carlsdotter

2012-12-11 @ 03:32:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0