En blandning av sött och salt





















En söndagspromenad som återupptäcker min nya hemstad. Jag säger återupptäcker därför att jag har sedan jag uppnådde skolåldern åkt hit med jämna mellanrum. Och alltid vetat att jag med största sannolikhet någon gång skulle bo här. Sannolikt men motvilligt. Jag skulle ju bo ute i vida världen. Nu inser jag att Stockholm också ligger i den där vida världen. Och att världen numera kommer till oss. Att jag kan uppleva många delar av denna värld här. Jag inser också att jag faktiskt tycker om Hufvudstaden. Mycket. Så jag lät vinden blåsa i mitt hår på Västerbron, lät vattnets reflektioner i Riddarfjärden blända mina ögon och söp in luften av höst och övermogen frukt vid kolonilotterna på Långholmen. Det här är min stad nu. Det är det.


Kommentarer
Postat av: Miss Marie

Du verkar ha det riktigt bra där! :)

2011-09-26 @ 08:35:21
URL: http://www.miss-maries.blogspot.com
Postat av: kenza

Oh this is stunning! I have been thinking about you so so much these days! Papa Caramel might be going to sweden for a friend's wedding end of October. No details yet and I will let you know. I don't think it will be in Stockholm but I will let you know!

Many many kisses! (let me know about your job sounds intriguing...)

2011-09-26 @ 09:06:16
URL: http://caramelcaramelo.blogspot.com
Postat av: Christine&Paris

Tack för att du gjorde min dag :) Vackra bilder föresten, Stockholm är verkligen vackert!

2011-09-26 @ 10:17:15
URL: http://christineiparis.blogg.se/
Postat av: Lisa

Vad harligt med en san kansla. Tror att det ar otroligt viktigt att inte kanna att man nojde sig med "second best" liksom. Sa kul att du trivs!

2011-09-26 @ 22:52:50
URL: http://parislisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0