Reality trumps fiction









Ja, ibland överträffar verkligheten dikten. På många sätt. Ovanstående kort är tagna under vår tjejutekväll i lördags. Som slogs ihop med en herrutekväll på plats. Mycket trevligt. Inga av korten ovan är tagna med någon av mina nyledladdade iphone-appar, utan alla eventuella effekter kan helt och hållet tillskrivas Strömparterren i Öret. Som för övrigt visade sig från en bättre sida än vanligt. Undertecknad är inte jätteglad i stället, utan slår hellre klackarna i taket på Ritz. Men man får ju kompromissa. Vi fick nämligen erfara att det under Eurovision Song Contest är lite mer folktomt på gatorna, och man får gå dit det är mest folk. Jag däremot skulle hellre festa varje helg på Strömpis i resten av mitt liv än att stanna hemma och kolla på schlagern, så att säga.


Kommentarer
Postat av: Mia

Det låter ju magiskt. Ofta är ju alltid sagan så mycket bättre. :(



O herre, menar du att frivilligt missar Eurovision. Nej! Du har bara inte upplevt det med ett äkta fan, nästa år borde vi se den tillsammans. Jag ska nog kunna smitta dig. :) (OBS Melodifestivalen HATAR jag. F-kändisar som försöker återuppliva en insomnad karriär, nej jag vill åt Europa, folkfesten och alla olika knasiga kulturer) :)



Bisous



PS. Var är Irland??

2011-05-16 @ 21:35:24
URL: http://www.theswedishgirl.blogspot.com
Postat av: Ems

Tack stumpan! Jag blir hemma imorgon också, har fortfarande feber :(.

Du gjorde helt rätt i att vara ute och svänga dina lurviga på Strömpis, eurovision song contest var en samling av världens sämsta låtar...¨på ett ungefär.

Jag valde att somna in efter cirkus 30 minuter.



Kramkram

2011-05-16 @ 22:07:37
URL: http://thepiecesofme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0