Mellan två helger

Jag erkänner. Jag saknar Paris. Eller någon storstad i alla fall. Jag börjar tröttna nu. Jag har inte bott i småstaden (om man inte räknar Lund, som är förklädd till Party Central  på grund av alla studentfester) på åtta år. Och det är inte min grej alltså. Jag tittar tillbaka i arkivet på min Paristid (januari, februari, mars, april, maj och juni) och inser hur kul jag hade. Nu måste det hända något. Jag har den senaste tiden levt för helgerna. Av de senaste tolv helgerna har jag bara tillbringat två i småstaden. För att det då hände någonting speciellt. Annars: småstaden, inte min kopp te. Nu är jag mellan helger igen, så att säga. Mellan mysig Örebrohelg med mina fina tjejer och Köpenhamnhelg med DESSA fantastiska tjejer från min Paristid. Hence the reminiscing.



Föregående helg bjöd i alla fall på roligheter, som middag, tjejsnack och persisk film i Öret.



Jag bjöd på Parisfavvon Pol Rémy, som egentligen inte är speciellt god, men endast kostade € 1.50 i Parran. Och 52 kr i Systembolaget, då.



Sen blev det sleepover och...



mysfrukost!



Nu har jag fixat vikarie, tvättat partystassen och bokat biljetter. Nästkommande helg bjuder alltså på den danska huvudstaden och de tre skandinaviska musketörernas återförening.


Kommentarer
Postat av: Kulan

Anmäl dig gärna till Månadens Bästa Blogg hos mig =)



Vinnaren kommer bli länkad på en av de tolv största bloggarna i Sverige och få en fin present på köpet, värde över 1200kr!



2010-11-24 @ 15:02:37
URL: http://kulansplace.se/
Postat av: Anonym

Lynch-utställningen i Köpenhamn?

2010-11-24 @ 19:41:25
Postat av: Ferferi i Göteborg

Men åh så härligt att du alltid är på resande fot ändå! Förstår inte alls hur du varken hinner eller får råd men är glad att någon av oss kan göra det! Småstad är inte min grej alls heller. Tycker ju Göteborg är litet. :( Persisk film också, hur kommer detta sig? Var fann du den? Jag blev skapligt sugen minst sagt.

2010-11-25 @ 00:19:54
URL: http://blogg.veckorevyn.com/ferferi/
Postat av: Sandra

Åh, Köpenhamn. Vackra stad. Är övertygad om att ni får en fantastisk helg. Rapport o bilder förväntas;)

2010-11-25 @ 11:14:09
URL: http://storstadstockholms.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0