Friday night lights

Oj, oj, oj. Äntligen en perfekt kväll! Det var precis vad jag behövde. Det kanske min kropp skulle vilja diskutera med mig i dag dock, men det var värt det! Kvällens startskott gick av med ett beprövat koncept, nämligen middag i Citén. Jädrar i min lilla låda vad vi åt! Magen stod i fyra hörn, för att inte tala om blåsan. Alla hade trott att det var på deras ansvar att införskaffa drickbara ting, vilket resulterade i en bubbelinflation. Jag gillar dekadens och överflöd ibland.





















Med fulla magar samt (hos vissa) fulla huvuden tog vi metron till Marais...







I Marais fick vi en liten promenad för att sedan sluta upp med några andra och sätta oss på Les Philosophes. Trevligt ställe dekorerat med filosofiska böcker och olika filosofiska små meningar uppsatta här och där.













Jag och Eva tog ett snabbt glas chardonnay för att sedan fortsätta till Le Magnifique, som utan tvekan är mitt nya favvoställe i den franska huvudstaden. Som en blandning av någons (ganska flashiga) uptown-vardagsrum, en klubb och en chill-bar. Älskart!

















I dag vaknade jag klockan nio, och tänkte att eftersom det är lördag kan jag faktiskt unna mig att somna om. Vilket var svårt. I retrospect skulle jag ha gått upp, för när jag väl hade somnat igen vaknade jag inte förrän ETT på eftermiddagen. Så länge har jag inte sovit sen jag var tonåring! Det var bara att maka sig in i duchen och bege sig till lunchen med Paul, utan träning.... Oh well...



I dag blir det nog (en till) utgång om jag orkar. Börjar redan bli sent, så det är väl bara att putsa fjädrarna och snöra på sig dansskorna, som Fia skulle ha sagt! Trevlig lördag alla!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0