Veckoslutskul

Lördagen inleddes med mysfrukost på Hotel Branthammer, som vanligt serverad lagom till att jag vaknat. Efter lite födelsedagsfix till Sandras kusin tog jag mig in till stan för att träffa underbara Patrik. Vi käkade på Vapiano (ja, igen) och snackade i flera timmar. Vi höll så mycket låda (ja, inte bara jag faktiskt) att jag vid ett flertal tillfällen såg att vissa gäster satt och lyssnade på oss istället för sina middagssällskap. Patrik har varit skattmästare och revisor (nej, inte under samma år) för både LUMUN och UPF, så han har fått ta reda på mina ihopknycklade kvitton, siffer-dyslexi och fryspåsar med cash både en och två gånger. Med en ängels tålamod såklart. Han är bäst.



Kvällen fortsatte med fisksoppa och bubbel med Sandra och Emelie. Lotta, Klas och Marcus joinade och det blev både ABBA-dans och drink-drickande. Sen blev det Lilla Hotellbaren, möte med Fia och klasskompisar, drunk-dialing, soffhäng, halkande i snöslask för att sluta med ljuv sömn i den underbara lila soffan.













Idag kom fina Kristina in från Uppsala. Efter mys hemma med chips och Vänner-bloopers mötte vi upp med Fison och Lotta på Koh Phangan. Vi gick all in. Spilld dricka på hela bordet (mitt verk, givetvis), foto-orgier och högljudda skratt. Och träddiskussioner, icke att förglömma. Nu the Hills med Sandra och Fison.















Bra helg helt klart, bortsett från vissa saknade element. Imorrn blir det tillbaka till småstadslivet en sista gång några dagar för att efter en mellanlandning i Scania bytas mot storstadslivet i den franska huvudstaden. Jag har sverigebesök inbokade i stort sett varje helg i vår, så under veckan MÅSTE jag kirra boende. Tips mottages tacksamt till jen_carlsdotter (a) hotmail.com.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0