Bonne année!

Nyåret spenderades som tidgare nämnt i hufvudstaden. 19 middagsgäster trängde ihop sig på 38 kvm, och det gick hur bra som helst! Jag, Sandra och Jacob (inte lika mycket jag som de andra två) fixade trerätters i form av lax och räktoast, baconinlindad och örtspäckad fläskfilé med pressad potatis, senapssås och ungsstekta grönsaker samt pannacotta med hallonsås. Splendid. Samtliga gäster var gamla Lundastudenter eller partners till dito. Detta satte en vis prägel på middagen, mest i form av Feta fransyskor, Bordeaux, Bordeaux och White Stripes-brölande. Tolvslaget firades på Engelska Skolans bakgård (eller borggården som Jacob kallade den) och 2010 inleddes med frenetiskt hoppande till "I've got a feeling". Nyårsdagen. En buss och ett tåg samt dryga fyra (!) timmar senare var jag tillbaka i småstaden och ska nu på allvar försöka lyckas avsluta min magisteruppsats.



Jacob kirrar tilltugg till fördrinken (som serverades med hallon som Sandra och Melanie lömskt hade låtit dra i vodka innan servering).



Mästerkockarna minus Sandra



Sandra hade fixat det jättefint och hade även kirrat en lösning på alla eventuella problem med platsbrist. Det gick strålande och alla hade jättekul.



Herrarna var stiliga.....



....och damerna vackra!



Förrätten redo att intas!



Detta kan eventuellt vara när vi satte på "I've got a feeling" första gången...



Gott nytt årtionde!



Jag och finaste värdinnan!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0