Soaré

Inflyttningsfest. Snittar och bubbel som vanligt när Jenny (och numera Helena) bjuder till soaré. "Jag har aldrig", allsång i form av Lundensiska visor, ostätande, skvaller, franskinlärning. Bra party. Vidare till the club formerly known as Paris, Paris (den semi-hemliga klubben jag tidigare bloggat om) och mycket, mycket små Heineken-öl.



























Jag fick världens sötaste inflyttningspresent av mitt skandinaviska team. Om det inte framgått här på bloggen har vi på mycket kort tid blivit mycket tighta. Extremt faktiskt. Det är väl att man är borta och ur sin "comfort-zone" och att vi i detta ger varandra trygghet. Dessutom klickade vi från första stund. De fyra musketörerna. Det låter säkert sjukt och jättetöntigt, men gud vad jag tycker om dem!







Alla postrarna hade något rött i sig för att passa här, och varje poster hade ett sött litet brev på baksidan! ♥ Jag fick även av de andra en blomma, vin och vodka (!).

Söndagen hade en handfull olika storslagna planer, som en efter en störtdök likt en nedskjuten lerduva på Per Morbergs marker. Alla från svenskhuset var endast halvt vid medvetande, så det enda Jenny Lina Carlsdotter åstadkom var en bakis-fika med Francis på á Bonaparte, vilket i och för sig var väldans trevligt.

Efter en prommis i Jardin de Luxembourg nu på morgonen/förmiddagen är det nu dags att kicka igång denna vecka, som kommer att bjuda på bland annat kursstart och jazzkväll. Trevlig måndag alla!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0