Paris, j'adore!



Jag tog en löprunda längs Seine igår kväll. Herre min skapare vad vackert Paris är på kvällen! Ljusen, husen, vattnet, människorna! Så vackert! Följade status kom upp på min facebook så fort jag kom ur duschen:



Efter klass och fonetik idag tog jag mig till Marais där jag och Linde skulle möta upp familjen Parsi för en fika. Då de var sena satt jag i parken på andra sidan gatan om Svenska Institutet en stund och bara njöt. Man kunde bland annat njuta av följande, ovanliga och ytterst för stället lämpliga syn:



Efter det blev det fika på det lilla tehuset (igen). I love it! Tyvärr hade de slut på min favoritlast, citronmarängpajen, så det fick bli någon ytterst oklar kaka med parfymerad grädde. Linde och Agneta trodde det var lavendel, eller eventuellt apelsinvatten. Udda.



Tack för fikat Rouzbeh!

Sedan bar det av till COS där Johan numera knegar.



Jag kunde givetvis inte låta bli att shoppa något. Naturligtvis fortsatte jag trenden och införskaffade det från barnavdelningen.



Sedan gick vi loss lite bland judaican.



Nu: ost, nybakt (relativt grovt! Prisa Allah/Adonai/Gud/Shiva/who ever!) bröd och plugg inför morgondagens test. Sen har jag lov i två veckor. Hallå? Hur underbart? Känner mig som om jag gick i gymnasiet igen. Tyvärr var det åtta år sen jag gick sista terminen där... Nej fy, nu tror jag att jag slutar för idag! Detta med en bild på gårdagens finaste kommentar. Tjipp!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0