Jennys semlebollar
Det är väl ingen som läser den här bloggen som har missat min kärleksaffär med semlan. Den bästa ätbara saken i hela världen. Dock finns den ju inte året om (och det tycker jag inte att den ska heller, det är ju delvis det som gör den så god). Förra veckan hittade jag dock på ett semlesmakande substitut: rawfoodbollar med semlesmak. Skitgoda! Mixa två nävar mandlar med två nävar färska dadlar. Smaksätt med ren vanilj och rikligt med kardemumma. Rulla i kokos. Klart! Lätt och gott och inte så onyttigt. Mandel och kardemumma är ju vad som gör semlor så goda. Jag är ett geni! Eller nåt....
Kommentarer
Postat av: Sofia
Intressant =)
Postat av: Miss Marie
Mmmm, låter gott!
Svar:
Jenny Lina Carlsdotter
Postat av: Angus
Åh måste prova!
Svar:
Jenny Lina Carlsdotter
Postat av: Ellinor
Jag är en av få som INTE gillar semlor, men ditt recept ovan lät minst sagt lockande...Kanske skulle testa det...
Svar:
Jenny Lina Carlsdotter
Postat av: Ellinor
SV: Nej, nej nu skall vi inte gå händelserna i förväg. Börjar med bollarna, sedan får vi se i februari om jag EVENTUELLT kan tänka mig att smaka på en semla ;)
Svar:
Jenny Lina Carlsdotter
Postat av: Caroline
Älskar ju kardemumma så det här måste jag prova på!
Svar:
Jenny Lina Carlsdotter
Trackback