Jennys semlebollar


Det är väl ingen som läser den här bloggen som har missat min kärleksaffär med semlan. Den bästa ätbara saken i hela världen. Dock finns den ju inte året om (och det tycker jag inte att den ska heller, det är ju delvis det som gör den så god). Förra veckan hittade jag dock på ett semlesmakande substitut: rawfoodbollar med semlesmak. Skitgoda! Mixa två nävar mandlar med två nävar färska dadlar. Smaksätt med ren vanilj och rikligt med kardemumma. Rulla i kokos. Klart! Lätt och gott och inte så onyttigt. Mandel och kardemumma är ju vad som gör semlor så goda. Jag är ett geni! Eller nåt....
 

Kommentarer
Postat av: Sofia

Intressant =)

2013-09-10 @ 08:01:41
URL: http://www.intheheadofs.se/
Postat av: Miss Marie

Mmmm, låter gott!

Svar: JÄTTEmumsigt! :)
Jenny Lina Carlsdotter

2013-09-10 @ 08:25:28
URL: http://www.miss-maries.blogspot.com
Postat av: Angus

Åh måste prova!

Svar: Gört!
Jenny Lina Carlsdotter

2013-09-10 @ 08:26:24
URL: http://angusfoto.blogg.se
Postat av: Ellinor

Jag är en av få som INTE gillar semlor, men ditt recept ovan lät minst sagt lockande...Kanske skulle testa det...

Svar: Ja, och då kanske du får mersmak för semlor också? :) Köpte morötter igår och tänkte göra dina carrot cake balls nästa gång. De är ju också jättegoda!
Jenny Lina Carlsdotter

2013-09-10 @ 10:35:08
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com
Postat av: Ellinor

SV: Nej, nej nu skall vi inte gå händelserna i förväg. Börjar med bollarna, sedan får vi se i februari om jag EVENTUELLT kan tänka mig att smaka på en semla ;)

Svar: Hahaha!
Jenny Lina Carlsdotter

2013-09-10 @ 11:15:05
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com
Postat av: Caroline

Älskar ju kardemumma så det här måste jag prova på!

Svar: Ja gör det! Kardemumma ÄR jättegott. På en fika på jobbet här om veckan bjöds det på frukostbröd med kardemumma, hur gott som helst! Och kul att du ger avtryck igen, btw. :)
Jenny Lina Carlsdotter

2013-09-10 @ 14:53:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0