Surprise!

 
I går när jag gick och lade mig hade jag bestämt att jag skulle sova länge, äta frukost i sängen och eventuellt stanna där hela dagen. Imorse väcktes jag dock av ett sms från underbara Angelica som jag har försökt få ihop en dejt med i vad som känns som en evighet. Tyvärr har våra schemata varit allt från vänner. Dagen tillbringades således med henne. Inspektion av mina nya lägga, kaffe i solen vid slottet, second hand-shopping och prat, prat, prat. Underbar överraskning att få tillbringa dagen med henne och så här in retrospect mycket bättre än sängen. Dessutom kom Anna över precis när Angelica hade gått till tåget, så jag fick dubbel glädje! Nu blir det dock horisontalläge. Jag har en fransk äppelpaj i ugnen och hemlagat grekiskt på G till middag, så det går inte direkt någon nöd på mig, inte. Trevlig kväll, gott folk!
 

Kommentarer
Postat av: Lotta

Gillar sådana sms ;)

1) vad roligt att läsa om hur orkidéerkärleken kom in i ditt liv och att guckuskon finns i Bergslagen!
2) Fransk äppelpaj i ugnen - jag blir helt lyrisk. Det går iofs ingen nöd på mig. Har just ätit en bulliknande sak (avlång dock) som var perfekt med mitt kaffe ;)

KRAM!!

Svar: Jag med ! Ja guckuskon är vacker den... :) Bullliknande saken låter finfint, jag smakade just pajen och den var underbar!!!! KRAM
Jenny Lina Carlsdotter

2013-03-23 @ 18:41:56
Postat av: Lotta

Ja, det var ju jag som skrev ;)

2013-03-23 @ 18:42:29
URL: http://www.charmigacharlie.blogspot.com
Postat av: Ellinor

Visst är det så att man uppskattar helgerna desto mer då man jobbar och i synnerhet då man jobbat extra mycket ;)
Din helg har sannerligen börjat bra - vilken fin överraskning Angelica kom med. Hoppas verkligen att jag får tillfälle att träffa denna varma och vackra kvinna en dag jag också (gemensam middag kring ditt nya bord nästa gång jag kommer på besök kanske ;))

Önskar dig en fortsatt fin lördagskväll och stundande söndag! Ingen måndagsångest i sikte här inte!

Kram

PS! Tabata är en form av högintensiv träning som kan appliceras på i stort sett vilken träning som helst - cirkel, löpning, styrka osv. Du jobbar i 20s sedan vila 10s. Detta kör du 8 varv (totalt 4min) / övning alt. om du väljer att köra en övning i 20s och en annan i 10s. Sjukt effektivt och grymt jobbigt! Det blir liksom psykiskt; 20s är ju "ingenting" och i alla fall jag, pressar mig då lite hårdare ;)

Svar: Ja, bloggmiddag här!!! Du, jag, Anna och Angelica. Och vem som helst mer som vill vara med! :) Önskar dig också en bra helg som är kvar! KRAM!
Jenny Lina Carlsdotter

2013-03-23 @ 18:57:12
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com
Postat av: Angus

Aj då att jag missa Angelica, hade vart skoj och träffa henne! :) Tack för idag fina Jenny!

Svar: Tack själv fina Anna! Du är så vacker i tulpanerna! Den ska jag lägga som bild när du ringer! :) Kram!
Jenny Lina Carlsdotter

2013-03-23 @ 19:58:51
URL: http://angusfoto.blogg.se
Postat av: Angus

Hihi tror jag det! :) då får jag se till och ringa oftare då!!! Smsar ju helst och jämt!

2013-03-23 @ 22:26:42
URL: http://angusfoto.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0