Jennys snabba fisk

 
Nu ska jag tipsa om något jag lagade här om dagen. Jag hade gått och petat ihop ett recept i huvudet ett tag, och när jag lagade det blev det precis så gott som jag tänkte att det skulle bli. Om jag får säga det själv. Dessutom är det snabblagat och enkelt också. Gör så här: bryn en lök i smör och olja. Salta på löken så att den inte blir brun. Lägg i en massa goda grönsaker. Jag tog haricot verts, sparris, sojabänor och ärtor. Riv vitlök och citronskal och vänd ner tillsammans med lite vatten och citronsaft, salta och peppra. På med lock och låt ångkoka tills det är klart. Medan det ångkokar, stek torskrygg i rikligt med smör. Mot slutet, lägg i mandelspån. Lägg upp grönsaker och fisk, häll spadet som blivit kvar i botten av grönsakerna (som nu är en härlig buljong med smak av vitlök och citron) på fisken och strö över mandeln. Servera med extra citron. Klart! Mums. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0