Bjudbrunch

 
I går blev jag bjuden på brunch av min fina vän Sandra. Vi gick till Clarion Stockholm på Ringvägen. Oj, vilken brunch! Här finns allt från rökta räkor med hemgjord aioli, minihamburgare man gör själv, ceasarsallad, den vanliga brunchmaten som äggröra, bacon etc., en kock som gör våfflor på beställning och en gigantisk dessertbuffé. Jag var i mathimmelen. När vi kom in vände jag helt sonika mina vänner ryggen och gick loss bland maten. Detta innan de knappt hade hunnit få av sig ytterkläderna. Clarion Stockholm ligger häftigt över motorvägen och med utsikt över bland annat Globen och Hammarbybacken. Servicen är fantastisk och det är (trots den hårda beläggningen) gott om plats och mat. Det ska tilläggas at jag inte åt upp allt på mina tallrikar (nyårslöftesbrott), men jag var trots detta mätt ända fram till sena kvällen. Clarion Stockholms brunch får två tummar upp från oss!
 
Clarion Hotel Stockholm, Ringvägen 98, Stockholm, 08- 462 10 00

Kommentarer
Postat av: Ellinor Engström

Wow, vilken buffé! Det kan vara svårt att hitta bra och trevliga ställen där både mat, service och atmosfär lever upp till förväntningarna. Detta verkar dock vara, precis som du skriver, rena mathimlen! Trevligt sällskap hade du också, härligt!
Kram

Svar: Ja, verkligen, MUMS! Clarion här i Öret ska också ha bra brunch tydligen. Det kanske du ska ta med ditt sällskap på när du är här. Jag snor dig på middag jag! :)
Jenny Lina Carlsdotter

2013-01-28 @ 18:11:58
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com
Postat av: Angus

Nej Håkan delar sverige itu.. vi tillhör de olika sidorna :)
Det där såg inte äckligt ut!

Svar: Nej det var inte alltför äckligt faktiskt...
Jenny Lina Carlsdotter

2013-01-28 @ 18:16:36
URL: http://angusfoto.blogg.se
Postat av: Ellinor Engström

Tack för tipset, skall absolut ha det i åtanke! Måste börja samla ihop alla saker jag alltid säger att jag vill göra när jag väl kommer upp (nu minns jag knappt något) - inte långt kvar! Oh, så roligt det skall bli!

Svar: Verkligen! Vi kommer ha hur mysigt som helst, och så har du ju ett besök kvar när bara ett knappt dygn gått också! :) Jag får tävla om bästa Örebrovärdinnan!
Jenny Lina Carlsdotter

2013-01-28 @ 18:27:24
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com
Postat av: Sara Björk

Det där var en riktig brunchbuffé minsann =)

Svar: Ja eller hur? Mumma!
Jenny Lina Carlsdotter

2013-01-29 @ 12:45:49
URL: http://saaraaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0