House of Cards - på riktigt

 
Jag har alltid varit fascinerad av amerikansk politik. Och har såklart studerat den när jag skaffade mig min universitetsutbildning. Jag har till och med haft chansen att få träffa ett par höjdare från den världen genom mina olika styrelseuppdrag under studietiden. Den senaste källan till information från denna världen kommer från den fiktiva tv-serien House of Cards med Kevin Spacey. Jag älskarn! Och tror såklart att det är så det går till på riktigt. Och nu, precis när jag är mitt uppe i denna serie, skriver min vän från Pennsylvania, Ryan Devlin (som blev Pennsylvanias teacher of the year) på Facebook att han ska få följa med en av Pennsylvanias kongresskvinnor till Obamas State of the Union-tal i Washington DC. Och jag blir alldeles till mig. Utan att göra en för stor spoiler för er som inte sett serien kan jag meddela att det i House of Cards bland annat handlar om en kongressman från Pennsylvania som vill bli governor. Och alla trick man kan ta till. Och min vän är i verklighetens politik en av de tricken! Denna kongresskvinna vill alltså bli governor. Så himla spännande, alltså! Läs mer HÄR.
 
 

Kommentarer
Postat av: Angus

Klart man ska ha nått tillbaka om man är så gullig som du och ger bort.. K-J fick en öl! :) Platonisk kärlek är mins lika viktig!
Åh va underbart jag ska ha det ikväll!! det kommer nog bli magiskt. Synd att biljetterna va slut! jag ska återge allt kram

Svar: Öl är bra! Hoppas konserten blev super! Ses om några timmar! Kram!
Jenny Lina Carlsdotter

2013-02-15 @ 12:06:06
URL: http://angusfoto.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0