Det blir inte alltid som man tänkt sig, del II

 
I morse skulle jag göra sådana där goda banan- och jordnötssmörspannkisar. Mixade smeten men jordnötsmöret fastande i stavmixern. Jag pillade loss med fingret. Tappade greppet med andra handen och när jag tog det nya greppet så råkade jag hålla på on-knappen. Aj. Väldigt rött kök fick jag. Gud, vad det blöder i finger, alltså! Jag fick sedan tillbringa förmiddagen på akuten och hos handkirurgen. Men det gick ganska bra. Jag kommer nog förlora nageln på det fingret då jag lyckades mixa av nageln och mixa sönder nagelbädden. Men det kunde ju vara så mycket värre! När det precis hände såg det ut som om jag skulle förlora överdelen av fingret. Nu är jag ihoppsydd och bedövad och glad. Det är ju bara att skratta åt det! Doktorn hade ganska kul åt mig som för det första inte tyckte att något gjorde ont (bedövningen tog inte först) - tack mamma för att jag ärvt din höga smärttröskel - och för det andra bara skrattade åt min klantighet eller bad om ursäkt för att min klantighet tog upp hans dyrbara tid. Så kan det gå! Nu ska jag ta tag i dagen, den har precis som gårdagen fullspäckat schema!
 

Kommentarer
Postat av: Angus

Men stackars krake!!!!!! Herre...

Svar: Ja det är lite surt....
Jenny Lina Carlsdotter

2013-04-07 @ 16:28:21
URL: http://angusfoto.blogg.se
Postat av: Miss Marie

Aaaaaajjjjj!!! Det ryser i mig bara jag läser om det, gaaaahhh! Skönt att det slutade bättre än du trodde det skulle göra i början, men det låter ju inte helt kul det där! God läkning!

Svar: Ja det är det bästa när man tror det värsta (det såg ut som om jag hade mist övre delen av fingret först och de trodde först på akuten att jag hade skadat själva benet i fingret) så är man ju skitglad att bara nageln är förlorad! :) Värre kunde det var. Plus att det inte gjorde alls så ont hos kirurgen som jag hade trott. Så all is well! :)
Jenny Lina Carlsdotter

2013-04-07 @ 18:59:50
URL: http://www.miss-maries.blogspot.com
Postat av: Lotta

Nej! Aj! Jag känner i hela kroppen hur ont det måste ha gjort. Det låter hemskt...tänk så lätt det händer. Såklart skönt att höra att inte benet är skadat men ändå ledsen att läsa det här.

Var rädd om dig!!!

KRAM

Svar: Nej men det gjorde inte så ont, jag har inte så svårt för "yttre" smärta. Däremot inre som när jag varit inlagd för magen eller opererat halsmandlarna, det har jag svårare för. Nu går jag på smärtstillande, så det är helt ok! :) Tack för omtanken fina du! Kram
Jenny Lina Carlsdotter

2013-04-07 @ 22:55:25
URL: http://charmigacharlie.blogspot.com
Postat av: Sofia

FY, ush vad hemskt din stackare. Jag säger som Marie, att jag ryser när jag läser om det. Hoppas det läker snabbt och att du inte har för ont. Kram

Svar: Tack så mycket, vi får hoppas på det! Ska till sjuksköterskan vi har här på jobbet som ska titta till PAKETET de har bäddat in fingret i. Hua! Men som sagt, det kunde gått mycket värre och jag tycker ändå att det gick ok... Kram!
Jenny Lina Carlsdotter

2013-04-08 @ 09:07:01
URL: http://withsofia.wordpress.com
Postat av: Sara Björk

Åh jisses, jag ryser! Tur att det gick så pass bra ändå då.

Svar: Ja verkligen...
Jenny Lina Carlsdotter

2013-04-09 @ 14:13:18
URL: http://saaraaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0