God morgon, måndag!

 
Måndag morgon och jag har fortfarande träningsvärk och ont i fötterna från dansandet på lördagens bröllop, underbart! Jag tar också energin från sitta-ute-i-bara-t-shirt-stunderna helgen hade att bjuda på. Denna vecka är sprängfylld av jobb, spännande saker angående framtiden och planering. Dessutom min syrras födelsedag. Och veckan avslutas med en tripp till Skåne där det vankas kräftskiva. Bra vecka!
 

Kommentarer
Postat av: Ellinor

Underbart att kunna starta veckan med så mycket energi och härliga saker att se fram emot. Det är lite samma sak här hos mig. Nog för att vädret är trist, men vad gör väl det när man haft en underbar helg och en härlig vecka stundar!

Men du, skall vi inte försöka spika en helg framöver? Känner bara hur tiden springer iväg och jag blir uppbokad i samma takt...

Kram tjejen!

Svar: Jag skulle vilja ta mig igenom denna och nästa vecka innan jag bokar in något... Då vet jag mer hur min framtid ser ut... Vet att det blir lite sent på det, men jag kan liksom inte riktigt ge ett rakt svar innan dess... Kram fina du!
Jenny Lina Carlsdotter

2012-09-10 @ 12:01:24
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com
Postat av: Ellinor

SV: Det är absolut inga problem - september och november är så gott som fullbokade så av den enkla anledning har jag velat hålla oktober öppen ;) Bara att höra av sig när du vet mer!
Kram

Svar: Ja, jag vet ju det. Och jag vill ju jättegärna. Vet ju bara inte... Men jag hör av mig! Stor kram!
Jenny Lina Carlsdotter

2012-09-10 @ 20:45:09
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com
Postat av: angelica

Du är så fin!

Svar: Men! Tack snälla!
Jenny Lina Carlsdotter

2012-09-10 @ 20:50:39
URL: http://angeliqe.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0