Historieätarna

 
Ni som gillade "Landet Brunsås" har väl inte missat "Historieätarna"? Ja, ni som inte gillade "Landet Brunsås" också för all del. Här lever och äter man sig igenom historien. Först ut är pappa Carls favorittid 1600-talet - stormaktstiden. Vad sägs om risgrynsgröt med melon och ostron (hos adeln, då) eller grodpaj? Titta och "njut"!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sofia

Det måste jag se om det kan ses från Tyskland =)

2012-11-18 @ 15:40:11
URL: http://www.intheheadofs.se/
Postat av: Kelly

Så himla roligt (och äckligt), såg oxå det! Ser fram emot de kommande avsnitten.

Ps. hoppas jackan kom fram bra?


Svar: Hihi, ja äckligt värre. Jag som inte äter kött hade haft det svårt på 1600-talet...
Nej, det gick dessvärre inte så bra. Det rosa papperet (som var väldigt fint) hade rivits upp på flera ställen och jackan halvt trillat ut. Men posten la den i en hård platspåse så inte för mycket skada skedd. Tog bara lite längre att komma fram.
Jenny Lina Carlsdotter

2012-11-20 @ 15:54:51
URL: http://kellybiddle.se
Postat av: Kelly

Va? Skämtar du? Har de misshandlat paketet eller? Fy fan för Posten! :-( Jag lade jackan i en plastpåse och sen pappret runt om, trodde det skulle räcka? Hoppas den sitter bra iaf på dig?

Kram Kelly


Svar: Ja ibland tror jag postens arbetare tidigare har jobbat som boxare/brottare. :) Pappret var lite tunt dock, så det kanske var det? Jackan klarade ju sig iaf, så ingen fara. Den är liiite för stor, men fin såklart! Jag har haft den varje dag sedan den kom, så det är ju ett gott betyg! :) Kram!
Jenny Lina Carlsdotter

2012-11-21 @ 10:30:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0