En dag som mig själv

 
I går kände jag äntligen mig som mig själv igen. Lycka! Jag började dagen med adventsfrukost med min ömma moder och pappa Carl.
 
 
Sedan åkte jag och blev brunett på riktigt. Har ju kört en fegvariant ett tag nu som till slut blev någon konstig grön-orange ton, så nu körde vi all in. Det är lite ovant - har inte varit brunett på åtta år då jag var ny vid universitetet och ynka 21 bast - men jag gillart.
 
 
Hos min frisör fanns som vanligt lilla söta Nisse, som hade fullt upp med att skälla på en schäfer på andra sidan gatan under det mesta av mitt besök.
 
 
Jag passade på att busa lite med honom innan jag gick. Det såg ut ungefär så här. Kaos.
 
 
När jag kom hem från frisören vankades det adventsfika. Jag fick såklart inte dricka kaffe än, men fick fuska lite med dieten och äta en lussebulle. Ren och skär lycka. Jag måste hålla mig till min diet med kokt mat ett tag till, men nästa advent går jag all in. Glögg, skumtomtar, peppisar, rubbet. Och min traditionsenliga lussefrukost måste jag ju ha!
 
 
Och apropå lucia så fick vi lite av det också igår. Efter ett besök hos min lilla fina mormor åkte jag nämligen på handboll. Vi förlorade (igen) men i halvlek lyste dessa damer upp vår tillvaro - i dubbel bemärkelse. Sedan körde föräldrarna mig till tåget och så var det dags att åka hem till Öret igen. Nu börjar en ny arbetsvecka och för första gången på två veckor är jag med. Härligt! Trevlig måndag, gott folk!
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Din nya hårfärg klär dig verkligen. Alltid roligt med lite förändring och efter den senaste tidens sjukdom kan jag tänka mig att en ordentlig uppdatering av det yttre är än mer uppfriskande ;)
Kram vännen

Svar: Precis så var det! Behövde liksom fräsha upp mig efter allt! Och tack för komplimangen! Kram
Jenny Lina Carlsdotter

2012-12-10 @ 08:28:10
Postat av: Ellinor

...och den som skrev ovan var så klart jag :)

2012-12-10 @ 08:28:27
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com
Postat av: Sara Björk

Himla snyggt du! =)

Svar: Tack Sara!
Jenny Lina Carlsdotter

2012-12-10 @ 14:56:40
URL: http://saaraaaa.blogg.se/
Postat av: Angus

Verkligen skit snyggt!

Svar: Tack så mycket! :)
Jenny Lina Carlsdotter

2012-12-10 @ 17:29:10
URL: http://angusfoto.blogg.se
Postat av: Sandra

Den nya hårfärgen passar dig verkligen ! Och härligt med lussekatter. Hoppas magen klarade det bra så att du kan äta fler snart. Massa kryapå !

Svar: Tack så mycket Sandra! Och tack för krya på! Stor kram!
Jenny Lina Carlsdotter

2012-12-11 @ 12:24:24
URL: http://storstadstockholms.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0