Jennys trattkantarellpasta - inspirerad av vinimportörerna





Fräs lök sakta på låg värme, när löken här mjuk tillsaätt svampen. Fräs hop och tillsatt lite vitlök. Häll på grädde. Krydda med valfria kryddor och låt det sjuda samman länge tills grädden inte längre är såsig utan mer fungerar som ett "klister" för lök och svamp. Koka pastan och häll av den, spara dock lite pastavatten. Riv mängder av parmesan och blanda den med äggula. Blanda parmesanen och ägget i pastan där du har kvar lite pastavatten och rör ordentligt tills du har fått en sås. Häll i pastan i svampen och mixa försiktigt. Servera med lite extra parmesan och valfri ört på toppen. Et voliá!


Kommentarer
Postat av: kenza

Very impressive! I will try it! Funny I also have food on my blog today.

How are you my sweet one?

2011-11-16 @ 07:00:41
URL: http://caramelcaramelo.blogspot.com
Postat av: Miss Marie

Mmmmm, trattkantarell kan vara det bäääästa som finns!

2011-11-16 @ 09:06:39
URL: http://www.miss-maries.blogspot.com
Postat av: Sara

Låter väldigt gott! :)

2011-11-16 @ 11:09:54
URL: http://saaraaaa.blogg.se/
Postat av: Anna

Årets julkort är redan på gång i annan form! :)

2011-11-16 @ 13:18:10
URL: http://nanniss.blogspot.com
Postat av: Sofia

Mm, lät supergott!

2011-11-16 @ 16:36:31
URL: http://www.intheheadofs.se/
Postat av: Christine Svarar

Det där såg riktigt gott ut, jag som inte ens tycker om svamp så mycket, haha.



Och du det skulle faktiskt vara riktigt trevligt att åka upp till Stockholm och träffa dig och andra fina Stokholms-bloggare, men just nu är jag megapank :(

Tack föresten för komplimangen!

2011-11-16 @ 17:37:57
URL: http://christineiparis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0