Jennys trattkantarellpasta - inspirerad av vinimportörerna
Fräs lök sakta på låg värme, när löken här mjuk tillsaätt svampen. Fräs hop och tillsatt lite vitlök. Häll på grädde. Krydda med valfria kryddor och låt det sjuda samman länge tills grädden inte längre är såsig utan mer fungerar som ett "klister" för lök och svamp. Koka pastan och häll av den, spara dock lite pastavatten. Riv mängder av parmesan och blanda den med äggula. Blanda parmesanen och ägget i pastan där du har kvar lite pastavatten och rör ordentligt tills du har fått en sås. Häll i pastan i svampen och mixa försiktigt. Servera med lite extra parmesan och valfri ört på toppen. Et voliá!
Very impressive! I will try it! Funny I also have food on my blog today.
How are you my sweet one?
Mmmmm, trattkantarell kan vara det bäääästa som finns!
Låter väldigt gott! :)
Årets julkort är redan på gång i annan form! :)
Mm, lät supergott!
Det där såg riktigt gott ut, jag som inte ens tycker om svamp så mycket, haha.
Och du det skulle faktiskt vara riktigt trevligt att åka upp till Stockholm och träffa dig och andra fina Stokholms-bloggare, men just nu är jag megapank :(
Tack föresten för komplimangen!