Semlor - A Love Story: Part II

Som jag tidigare redogjort för här på bloggen har jag en stor passion för de små bakverken med mandelmassa och grädde. Vi tog oss idag efter lite feltolkning av Ali's Iphone-karta till slut till svenska kyrkan, där de severade semlor och gott kaffe. Jag åt TRE. De var dock väldigt små, som Ture Sventons ni vet. Rouzbeh kom förbi och sa hej och inledde med "Jag trodde nog att jag skulle hitta dig här". Japp. Där det finns semlor, där finner man också Jenny Lina Carlsdotter! Och Ali älskade dem också. Jag berättade om dem innan klassen idag, och under tiden så lutande hon sig mot mig och viskade "I can't concentrate now, I'm only thinking of the Swedish pastries". My kind of girl!







Heaven! Nu får det vara nog för ett tag dock. Jag sitter här helt stissig, hög på koffein och socker. Andreas ringde just, så nu blir det middag och öl istället. Bra dag.

I går var jag på bio. Ensam. Det var första gången jag gick på bio ensam och jag kan verkligen rekommendera det. Eftersom jag är med folk precis hela tiden, så var det perfekt Jenny-time. Jag såg såklart Sherlock Holmes. Ja, för de som känner mig vet ju att jag skulle offra ena lilltån för en dejt med Jude Law. Han är dock inte så het i mustasch och filmen var sådär. Men ändå, trevlig stund!







Kommentarer
Postat av: Helena

Älskar att se dig le vännen!

2010-02-19 @ 21:25:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0