Ett dygn i Paris

Startskottet för gårdagskvällen gick på Ritz på Place de Vendome. Eller. Starskottet gick när jag mötte Sarra på Place de Vendome och slog i benet så till den milda grad i ett sönderslaget rör att jag i dag haltar. Det svullnade upp och blödde och jag fick sporta ett plåster till min annars så chica outfit komponerad enkom för kvällens syfte.



På Ritz mötte vi (den blonda svenska maffian) upp med de andra (mestadels amerikanska brunetter). Anledningen till redogörandet av hårfärger och nationaliteter kommer sig av de många frågorna vi fick av de andra kunderna på hotellet. Aldrig förr hade de sett så många (blonda) svenskor på Ritz förrut! Vad gjorde vi där? Ville man veta. Well, girls just wanna have fun!















Vidare till en klubb med någon DJ som tydligen var känd från en fransk version av Big Brother. När jag frågade sa han att han hade suttit inlåst i två månader. The things people do.... Trevlig var han i alla fall, och vi tjejer hade liiiite för roligt på klubben där ett tag. De andra fortsatte till en annan klubb, medan jag tog en bulle hem vid tvåhugget.

















På dagens agenda stod grammatikklass med madame Chamblas och världens bästa klassisar...



Liiiite för mycket shopping...



Och en mycket trevlig och mycket kalorifylld fika med Sarra.



Kvällens agenda: mat, fruktsallad, ett telefonsamtal med fina, underbara mamma, Nip/Tuck, plugg och konstiga jordgubbspluppar (någon form av barngodis jag hittade på Monoprix, inte goda med socker likaväl). Jepp. Over and out.


Kommentarer
Postat av: yrla

känns som att alla är utomlands nu för tiden :P Snyggt pianoskärp förresten där ovan :)

2010-04-10 @ 11:57:13
URL: http://iirla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0