Mitt hem

 
Det har sedan jag flyttade till Öret varit lite tomt i min lägga. Jag har velat fylla upp den med meningsfulla saker, som är jag. Och sådant tar tid. Nu börjar min lägga - även om jag fortfarande har ganska mycket kvar att införskaffa, byta ut och piffa till - kännas mer som ett hem. Med arvegods, nya godbitar och saker jag plockat med mig på vägen börjar det bli ett Jennyhem. Ett klaffbord där, en matta där. Lite Svenskt Tenn blandat med IKEA och gammalt antikt arvegods. Ett Eiffeltorn och en byst, en muséeposter och en karta över katarkrigen. Rävar och lankesiska dansmasker. Designerkuddar bland kuddar från lågprisbutiken. Saker som funnit i släkten i 300 år och saker jag nyss köpt. En karta över Paris och en annan över Malmö. En salig blandning och miss-match av saker som i mina ögon harmonierar perfekt. För de är jag. Mitt hem. 
 

Kommentarer
Postat av: Sofia

Jag tycker du har jättefint hemma hos dig!

Svar: Tack, jag gillar det också! :)
Jenny Lina Carlsdotter

2013-09-02 @ 23:16:18
URL: http://withsofia.wordpress.com
Postat av: Lotta

Ditt hem är underbart! Så ska det vara. Personligt, känsla, låta det växa fram. Jag kollade runt på Hemnet igår och jag blev nästan tagen av hur exakt likadant det ser ut. Säkert har mycket plockats bort inför fotograferingen....men iallafall. Det är fantastiskt att se ditt vackra hem, som är ditt Jenny!

xx

Svar: Tack Lotta! Jag har sovrummet och en jättestor hall kvar att kirra, och kanske piffa till köket lite...Men det får vänta... :) Kram
Ps. Hemnet. Det är inte en flytt "hem" på G? :)
Jenny Lina Carlsdotter

2013-09-03 @ 00:37:23
URL: http://www.charmigacharlie.blogspot.com
Postat av: Miss Marie

Jättefint! Tycker du gör helt rätt som låter det växa fram, blir oftast bäst så! :)

Svar: Ja, jag tror det. Även om det är lite frusterande ibland (jag vill att allt ska vara klart nu, nu, nu!) så blir det nog bäst! :) Och snart ska ni göra det igen. Så spännande!
Jenny Lina Carlsdotter

2013-09-03 @ 08:17:16
URL: http://www.miss-maries.blogspot.com
Postat av: Ellinor

Ditt hem är verkligen fantastiskt fint och fullt mer personlighet. Ibland är det så mycket mera värt att låta saker ta sin tid. Det tar ofta tid att bo in sig någonstans. Samtidigt är det fint att låta hemmet växa tillsammans med en själv om du förstår vad jag menar. Jag vill att de saker (i alla fall de flesta) jag har framme skall ha en mening för mig. Med några få undantag tycker jag ändå att jag lyckats och kanske är det också därför jag trivs så bra.
Kram

Svar: Tack Ellinor, det betyder mycket när det kommer från dig. Dels för att det är du, dels för det du jobbar med, dels för att du faktiskt har sett det IRL! :) Jag är säker på att ditt är precis lika härligt! Kram
Jenny Lina Carlsdotter

2013-09-03 @ 11:59:21
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com
Postat av: Sandra

Det ser verkligen ut som ett varmt hem Jenny. Så fint.
Hoppas ju förstås få komma över på en kopp te i höst/vinter när jag är på stadsbesök ;)
Massa kramar

Svar: Tack så mycket Sandra! Jag hoppas du kommer också, och att jag då är HEMMA och inte ute på äventyr! :) Kram
Jenny Lina Carlsdotter

2013-09-03 @ 20:45:54
URL: http://storstadstockholms.blogg.se
Postat av: Angus

Nämen va fint det har blivit Jenny!!lälskar mattan och självklart bysten. Likadana tabletter har vi! :)

Svar: Tack så mycket Angus! :) Hoppas du får se det irl snart... Och visst är tabletterna fina? Jag älskar ju kartor och har tre på väggen och nu fyra på bordet1 :)
Jenny Lina Carlsdotter

2013-09-03 @ 21:53:27
URL: http://angusfoto.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0