Världens lättaste "hemgjorda" glass

 
Och så mat, igen. Det är ju ändå bland det bästa jag vet här i världen. I veckan använde jag sojagrädde till mina pannkisar. Jag hade köpt på extrapris för jättelänge sedan och inte haft någon användning för den. Sojagrädden man hittar i matbutiken är sötad och därför gillade jag den inte så mycket till mat (dock är den nog super på pannkakstårtan). Så jag kom på något mina släktingar i LA alltid gjorde - när de fick över Cool Whip frös de helt enkelt det. Så jag gjorde samma sak, jag frös den vispade sojagrädden i en plastburk. Mumma! Perfekt, superenkel, laktosfri, "hemgjord" glass. Hur god som helst. Släng i lite bär eller kakao i innan du fryser så har du olika smaker på den också. Dagens tips så här inför helgen!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0