Argo, sushi och påskmust

 
...det var vad som konstituerade min lillördag. Har velat se Argo ända sedan den kom ut, och speciellt efter att min vän pratade om den i P1. Jag skolkade helt sonika från franskan, för jag orkade helt enkelt inte. Är fortfarande trött efter förra veckan och efter en helg som skulle vara lugn men blev ganska full. Trevlig också, dock. Nu vankas det storhelg och som vanligt flänger jag åt höger och vänster. Här ska hälsas på vänner och familj. Och jag börjar i Sörmland! Först ska jag bara riva av en lite förkortad arbetsdag, bara. Glad påsk!
 
 

Kommentarer
Postat av: Ellinor

Vad tyckte du om filmen? Jag såg den för några veckor sedan och gillade den helt klart. Känner så här i efterhand att jag kanske hade haft ännu mer behållning av den om jag läst på lite innan. Dock var den ganska "enkel" i sin handling och man hängde ändå med. Men just för att ha bakgrunden och den där extra kuriosan.

Önskar dig en riktigt fin (skär)torsdag och bra start på påskhelgen!

Kram

Svar: Just på grund av den där bakgrunden du pratar om gillar jag den. Det var ju i stort sett enkom sådana här filmer (en smula pretentiösa) jag såg innan Sci Fi och fantasy gjorde intrång i mitt liv. Jag gav filmen en 7:a på imdb. Det var den värd. Jag önskar även dig en underbar påsk. KRAM
Jenny Lina Carlsdotter

2013-03-28 @ 08:59:57
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com
Postat av: Jenny

Glad påsk Jenny! Hoppas du får tid att slappa lite också... :-)

Svar: Ja, det hoppas sannerligen jag med! Glad påsk på dig också Jenny!
Jenny Lina Carlsdotter

2013-03-28 @ 11:18:16
URL: http://bolost.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0