Tjejhelg

 
En sommarhelg är nu över och jag går in i den första av tre veckor innan min semester börjar. Helgen som gick var först och främst en tjejhelg. Ellinor bodde hos mig och vi göttade oss med tapasmiddag på uteservering med cava och skratt, bio med snacks, mycket snack i mitt kök och många fina stunder. Under lördagen anslöt även Mia och tillsammans upplevde vi Wadköpings medeltidsmarknad, lunch på italiensk bistro och mys i soffan när regnet piskade asfalten. Jag har även under helgen fått hem min kisse igen, som ska bo hos mig under tre veckor. Lyckan är total. Helgen rundades av med shopping på Mariebergs galleria med min syster och hennes vän, samt middag och TV-serier i soffan. Och så kattgos såklart.
 

Kommentarer
Postat av: Ellinor

En fantastiskt fin helg. Än en gång tackar jag dig för din gästfrihet, fina sällskap och förtroliga samtal. Hoppas verkligen att vi ses snart igen!
Kram

Svar: Tack själv Ellinor, för sällskap, kloka ord, pannkaschoklad och härliga stunder! :) Kram
Jenny Lina Carlsdotter

2013-07-01 @ 08:28:24
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com
Postat av: Angus

Så vansinnigt mysigt! Hihih tjipp! Det visste jag inte vart jag fick ifrån, kändes helt naturligt. Då vet jag vart jag fick det ifrån nu då! ;)

Svar: Hihi, ja du kanske fick det någon annanstans ifrån, men så brukar jag sluta mina bloggposter! ;) Kram
Jenny Lina Carlsdotter

2013-07-01 @ 08:52:38
URL: http://angusfoto.blogg.se
Postat av: Miss Marie

Härligt med tjejhelg! :)

Svar: Jättemysigt! :)
Jenny Lina Carlsdotter

2013-07-01 @ 10:49:14
URL: http://www.miss-maries.blogspot.com
Postat av: Mia

Tack själv Jenny, jag hoppas vi kan umgås lite mer nu när jag är hemma. Du är en så himla fin människa, jag vill ha mer av dig i mitt liv.

Kram

Svar: Tack för fina ord, Mia! Du har fö glömt dina glasögon hemma hos mig, jag får ta med dem nästa gång vi ses! Vi har ju kvar att prova Saluhallen, t.ex. :) Kram
Jenny Lina Carlsdotter

2013-07-01 @ 14:36:30
URL: http://www.theswedishgirl.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0