Lördagskväll


Efter trappbestigandet i lördags tog vi en liten vandring och efter ett tag anlände vi vid sjön ovan. Med utsikt över högen vi just tränat på "duschade" vi i sjön (mitt första - och kanske enda - Sverigebad i år. Jag är sådan badkruka och gjorde det endast av respekt för mina kamkrater som kanske inte ville hänga med ett svettmonster resten av kvällen och i bilen hem) och tände grillen. Eller. Vissa av oss drog på sig våtdräkt och körde några varv i sjön. Vissa av oss inkluderade inte mig. Jag var darrig och huvudvärkig och hade eventuellt svimmat om jag rivit av ännu ett träningspass efter trappdebaklet och den lilla vandringen. I alla fall. Kvällen var ljummen och himlen klar. Till dessert blev det av en i gänget importerade kinacitronrullar (hör E-varning) och min allra första s'more. Som ni kan se av bilden ovan var mycket svåräten. När det var dags att packa in i bilen var himlen rosafärgad och vattnet spegelblankt. En underbar kväll var till ända. Underbart!
 

Kommentarer
Postat av: Ellinor

Vilken fin avrundning på en fin dag. Älskar verkligen dessa sommarkvällar vi just nu har ynnesten att njuta av. Man vill liksom aldrig att de skall ta slut...

Svar: Ja verkligen! De är helt underbara! Du verkar ha haft en del av de kvällarna också! :)
Jenny Lina Carlsdotter

2013-07-09 @ 09:13:50
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com
Postat av: Ellinor

SV: Ja, den senaste veckan har haft mycket att bjuda på och just nu rider jag på en underbar känsla av lycka och eufori. Life is good så att säga ;)

Svar: Härligt! :)
Jenny Lina Carlsdotter

2013-07-09 @ 09:31:11
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com
Postat av: Linnéa i Colorado

aaahhh! Dina foton ger mig hemlängtan!!

Svar: Och dina ger mig bortlängtan! :) Jag har bara varit i Denver en gång och då hade jag matförgiftning och stannade bara en natt på en roadtrip på väg mot Indiana, skulle verkligen vilja stanna längre. Har några vänner som är därifrån som nu bor i Sverige, de är "hemma" nu och deras bilder är - som dina - helt underbara!
Jenny Lina Carlsdotter

2013-07-09 @ 15:34:08
URL: http://linneaiusa.com
Postat av: Annika

SÅ otroligt vackert, Jenny!
Vilken PLATS:
Vill bara hoppa in där.
Kram!

Svar: Ja det var riktigt härligt! Ni verkar ha det helt underbart också, även om luftfuktigheten verkar vara lite vääääl hög! :) Kram!
Jenny Lina Carlsdotter

2013-07-09 @ 15:43:42
URL: http://kankaglenreston.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0