Kära örebroare

 
När jag gick i skolan tyckte man inte om Örebro. Örebroarna var stroppiga och otrevliga och staden hade inte tillräckligt bra shopping eller tillräckligt roliga saker att göra. Jag vet inte om det var vi småstadsbors avundsjuka eller om Örebro har levt upp på sista åren. Filip och Fredrik har kallat det Sveriges tråkigaste stad och jag pratade med en tjej igår som menade att örebroarna själva inte riktigt gillar sin stad. Jag tycker emellertid att Örebro har förändrats till det bättre. Man har renoverat gator och torg, skaffat sig nya, fräsha köpcenter och gallerior, annamat utekonstprojektet "Open Art" och är allmänt mer roligt. Nya klubb- och barkoncept öppnar var och varannan dag, tycker jag. Och jag inbillar mig att örebroarna inte längre är lika stroppiga.... Nej, Örebro får om inte två, så i alla fall en tumme upp från fröken Carlsdotter.
 
 

Kommentarer
Postat av: Ellinor

Örebro är vackert. Nu är det några år sedan jag var där, men jag lämnade staden med löftet om att snart komma tillbaka. Nu verkar det dock bli av då en kär gammal vän flyttat dit upp och bjudit upp mig över en helg i slutet av sommaren. Hur länge blir du kvar i trakten?
Kram

Svar: Vad kul! Jag vet inte hur länge jag blir kvar, men hör av dig så kanske vi kan ses! Kram!
Jenny Lina Carlsdotter

2012-06-20 @ 13:13:58
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com
Postat av: Anna

Jag gillar Örebro massor! :) Och i och med att det växer så det knakar, den stad som växer mest har jag hört. De bygger ju nya lägenheter överallt! Så några fler än jag måste ju gillat :)

Svar: Det är bra! Det kommer växa mer om fler uteifrån flyttar in. Heja er! :) Jag tänker att Universitetet har hjort sitt också. Kram
Jenny Lina Carlsdotter

2012-06-20 @ 21:29:17
URL: http://nanniss.blogspot.com
Postat av: Miss Marie

Jag gillar Öret! Håller med om att staden ryckt upp sig de senaste åren, nu är det en riktigt fin stad!

Svar: Ja, jag tycker det med. Här i småstaden åker man alltid in för att gå ut i Öret, medan vi när vi var i 18-20-årsåldern stannade i småstaden (vilket iofs är lite dåligt för lokala etablissemang, men roligt för Öret! :)). Kram
Jenny Lina Carlsdotter

2012-06-20 @ 23:10:39
URL: http://www.miss-maries.blogspot.com
Postat av: Mia

Jag förstår inte. Hörde på P4 om hur svårt det är för nya affärer att etablera sig här, att örebroarna inte är öppna för nyheter och att märken inte vill satsa på staden för så få flyttar hit. Jag undrar verkligen vad det är för som du säger nu finns bra shopping, roliga uteställen och det är ju otroligt vackert här. Men örebroare är nog ganska stillsamma, här är ju många frikyrkor osv, hm jag vet inte vad det är men jag tycker stan har oförtjänt dåligt rykte.

Svar: None
Jenny Lina Carlsdotter

2012-06-21 @ 22:48:18
URL: http://www.theswedishgirl.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0