Blogginspirationssallad
I helgen såg jag två blogginlägg som inspirerade min söndagsmiddag. Både Ellinor och Lilla Matdériven lagade sallad med halloumi och sparris. Jag ungsstekte STORA champinjoner (har aldrig sett så stora innan, de kallades "grillchampinjoner" och var stora som tennisbollar), rödlök och halloumi, snabbkokade grön sparris och gjorde en sallad på färsk basilika, isbergssallad, valnötter och miniplommontomater. Till det gjorde jag en enkel dressing på färsk citronsaft, japansk soja, olivolja, salt och peppar. Jättegott och vårfräsht! Salladsresterna ligger tillsammans med en liten överbliven cupcake i dagens matlåda som det nu är dags att slänga i sig.
Kommentarer
Postat av: Miss Marie
Mmm, vad gott det där lät! Det måste jag prova! :)
Postat av: Sofia
Jag kanske skulle fortsätta att apa efter jag med =)
Postat av: Anonym
Sparris hör verkligen våren till och halloumi funkar till det mesta! Precis lika uppskattat som soppa är under det kyliga halvåret, är fräscha sallader det under våren och sommaren!
Kram
Trackback