Julkul

Julafton firades som vanligt, plus ett trevligt tillskott i form av Gustav, som gav Mia världens finaste, personliga, mest omtänksamma klappar någonsin. Än finns det hopp om sådana män out there. I belive, för att citera Arkiv X.



Jag bakade min julkaka som vanligt.



Suddig bild på Kalle Anka-time. I dag köpte jag en kamera online, så i fortsättningen ska jag skona eventuella läsare av bloggen från bilder som denna.



Pappa var som vanligt klapputdelare



Fin-fina!!



En favvoklapp fick jag av syrran, ett första hjälpen-kit som innehöll.....



Euro, en guidebok med parlör och marmelad, som aldrig fanns att tillgå till croissanterna när vi var i Paris...



Snart är det dags! Julklapps-sjalen från Tops var på hela julaftonen. Jag doppade den nästan i både hovmästarsås och julgröt.



This one goes out to you, Linde! :)

Juldagskvällen tillbringades hos Kristin på förfest och på Ritz; och kan summeras enligt följande: bizarr, köande och kall. Ja, och så rolig förstås. Mycket av kvällens händelser platsar inte i det offentliga, men här kommer en bildkavalkad för de som är intresserade.





















På annandagen utspelade sig vad man brukar kalla en intressekonflikt. LIF Lindesberg mötte min gamla hemstad Malmö hemma. För att krånga till det ytterligare spelar numera Lindepågen Rickard "Solis" Eriksson i Malmö. Men i ärlighetens namn tvekade jag faktiskt inte en sekund. Mitt hjärta är orange. Och efter storspel från Richard i mål och bland annat Warvne på planen lyckades vi vinna med ynka ett mål. Kunde varit många fler om de prickat bättre, men en vinst är alltid en vinst.





Annars är jag för tillfället storkonsument av Bisolvon, Lemsip, nässpray och näsdukar då jag är dyngförskyld. Vilket är dåligt för min uppsats (ingen ork) och morgondagens besök. Ett besök från min mormors hemland, tilllika klockornas och knivarnas, Schweiz. Jag hoppas på mängder av luftbubbelchoklad med honungssmak, Sugus och andra läckerheter. Coucousinen landade i hufvudstaden för en timme sen och rullar in i Linde imorrn innan lunch. Sehr gut!


Kommentarer
Postat av: Helena

Ja, ni var sannerligen snygga på juldagen! Kanske tur att en annan inte var med där...! :) Kram

2009-12-28 @ 10:44:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0