Jag loggar ut

 
Mitt upp i alltihopa har jag det galet på jobbet också. Och nästa vecka kommer att bli den tuffaste veckan - arbetsbelastningsmässigt - sedan jag började på min arbetsplats för ett och ett halvt år sedan. Jag hade därför en känning av att jag eventuellt skulle vilja ha ett glas vin när fredagen var över. Jag hade köpt en ekologisk halvflaska tidigare i veckan. Jag avnjöt ett par glas - i ett av mina nya vinglas som jag äntligen hämtat ut, en julklapp från jobbet -  i soffan med lyxiga chips med parmesansmak, hemgjorda skitfula men goda mozzarella sticks och min tidigare införskaffade ginger beer. Jag släckte sedan lampan och lade huvudet på kudden innan klockan hade slagit tio. Slut var ordet. Den här helgen är min och bara min. Sol, motion, egentid och kontemplation. Jag loggar ut, helt enkelt. Ha en fin helg, kompisar!
 

Kommentarer
Postat av: Christine&Paris

Jag önskar jag kunde somna så tidigt, men hur trött jag än är så kan jag inte somna innan kl 23. Den här helgen däremot tar jag det piano, precis som du. Inget party och ingen alkohol. Jag behöver rensa ut allt skit ur min kropp och hämta energi.

Jag hoppas du får en skön och vilosam helg så du är fit for fight nästa vecka. Ta hand om dig och kroppen, viktigt för dig så du inte hamnar i samma situation som för några år sedan. Andaaas (pratar till mig själv också)

Kram på dig!


Svar: Då tar vi skön helg då! Göttans! Ha en fin en, Christine!
Jenny Lina Carlsdotter

2014-03-08 @ 13:05:17
URL: http://christineiparis.blogg.se
Postat av: Sofia

Det där såg ut som en väldigt bra utläggning! Jag brukar göra precis detsamma här hemma =) Hoppas du klarat dig fint igenom veckan so far!

2014-03-13 @ 19:13:02
URL: http://www.intheheadofs.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0