Dagens tips: Nerdist

 
Jag är säkert sist på bollen, men herregud hur kan jag ha missat podcasten Nerdist? Om ni har missat den, börja prenumerera NU. Nerdist är som en amerikansk version av Värvet (och har många likheter, programledarna nördar - som namnet skvallrar om - in sig på saker likt Triumf gör och de verkar ha samma "problem" med att det är mest män som gästar).
 
Jag hittade den av en slump på You Tube när jag internet-stalkade Charlie Hunnam (ja, ja, vi har alla våra guilty pleasures) i slutet på förra veckan. Jag har förutom Charlie Hunnam redan hunnit med timslånga intervjuer med Kit Harrington, George R.R. Martin, Tom Cruise (jag tycker han är så himla läskig men kan inte låta bli), Joel Kinnaman (så himla häftigt att höra en svensk prata om Sverige i en amerikansk kontext, och höra frågorna en amerikan ställer om Sverige) och Aaron Paul. Och det finns så många mer. Alla stora Hollywoodskådisar är i stort sett med, och andra "storheter" också. Jag har redan laddat ner Jared Leto, Katey Segal, Dominic Monaghan, The Hives, Zach Braff, Tom Hanks, Will Ferrell och Bing Bang Theory inför min semester (älskar att man ockå kan ladda ner så att man kan lyssna på flyg och andra ställen där man inte är internetansluten).
 
Så intressant att lyssna till dem på detta sättet, precis som med andra podcaster av den här sorten. Programledarna är också skönt nördiga och är helt inne i spelvärlden, sci fi och fantasy. Sådant uppskattar jag, som fellow nerd. Det verkar som om de förutom dessa podcaster har en massa fler om man tittar på hemsidan som verkar vara som en portal, men sök bara på Nerdist bland podcasterna och börja prenumerera, och missa inte alla gamla avsnitt (och tipsa gärna om dina favoritavsnitt, eller om andra bra podcaster för den delen). Dessutom ska de täcka ComiCon, perfekt för oss nördar! Perfekt på semestern! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0