Ljuset


Man märker verkligen vad ljuset gör för en. Även om solen på vintern tydligen är för svag för att ge tillräckliga doser av D-vitamin så märker man det positiva ljuset ger en psykiskt. Jag känner hur kroppen bokstavligt talat laddas. Och en dagsfärsk rapport visar ju på det postiva med solljus. Igår gick jag en sväng i solen på lunchen. Som att stoppa en kontakt i väggen. Jag gick runt och fantiserade om att vara ledig och sitta mot en vägg med en kopp varm choklad och kanske en bok. Jag gillar vintern nu när snön har kommit - jag gillar ju att åka skidor och så - men jag är en sommarmänniska. Ljuset, värmen, de långa dagarna. Men så länge nöjer jag mig med att då och då ladda upp små doser av ljus. Och tjusningen med sommaren hade ju försvunnit utan vinter. Men tack solen, för att du ärade oss med din närvaro igår. Det värmde. Bokstavligt talat.
 

Kommentarer
Postat av: Ellinor

Jag har alltid menat på att jag inte påverkas av vädret. På senare tid har jag dock märkt av att så inte alls är fallet. Särskilt märks det de dagar då vi faktiskt får chans att njuta av den sällsynta solen. Det känns verkligen att hela kroppen laddas med ny energi - underbart!
Hoppas att en solig och fin tisdag väntar och att du får chansen att njuta av solen även idag.
Kram

Svar: Ja, jag ska nog försöka hinna med en kort promenix idag med. Hoppas även du har sol och att du får chans att ta dig ut. Kram!
Jenny Lina Carlsdotter

2014-01-21 @ 09:22:08
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com
Postat av: Angus

När jag satt vid datorn på jobbet så kände jag plötsligt en varm känsla i ansiktet, jag kände igen känslan men kunde inte förstå vad det va! Så tittade jag ut och såg att det var solen! Det va så längesen jag såg solen att jag glömt bort hur det kändes, den är underbar! både på vintern och på sommaren

Svar: Ja, verkligen. Solen skiner ju idag också så jag ska nog ta mig ut igen! :) KRAM
Jenny Lina Carlsdotter

2014-01-21 @ 11:28:37
URL: http://angusfoto.blogg.se
Postat av: angeliqe.blogg.se

Underbart underbart underbart!

2014-01-21 @ 17:01:30
URL: http://angeliqe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0