Hagaparken

 
Jag visste redan i fredags att vädret denna vecka skulle bli mycket sämre. Så jag passade på att njuta extra mycket i helgen. En av sakerna jag gjorde var att promenera i parker och lundar. Det har varit Vanadislunden, Tegnérlunden, Vasaparken, Observatorielunden och inte minst: Hagaparken. Jag insåg när vi var där att jag - trots att jag bott i Stockholm - lyckats undvika denna underbara pärla. Helt sjukt, egentligen. Så där gick vi, med en kaffe i hand, och njöt av solen. Satt på en filt, mumsande kardemummabulle från Fabrique och insöp den varma luften och alla helgfirare. Det var som en sommardag. Underbart, helt enkelt. Snart är sommaren här på riktigt. Jag kan kanppt bärga mig. 
 

Kommentarer
Postat av: Angus

Jösses så härligt! Hihi jasså förstörde jag allt nu! Mamma köpte även två par när hon va i USA så embryo kommer att svämma över i converse! Du behöver dock inte köpa något Jenny vet du, men förstår att du vill :) finns så mycket vansinnigt gulligt att man blir helt sjuk

Svar: Åh USA vad kul! Vi måste ses snart! Jram
Jenny Lina Carlsdotter

2014-04-29 @ 08:51:55
URL: http://angusfoto.blogg.se
Postat av: Miss Marie

Haha, första kommentaren om vädret, nu är du en riktig örebroare! ;) "Jaja, det är fiiiint nu, men snart kommer regnet!" ;)

Hagaparken har jag aldrig besökt men den står på min lista!

Svar: Men Marie. Det ska SNÖA! Helt sjukt. :)
Jenny Lina Carlsdotter

2014-04-29 @ 09:56:45
URL: http://www.miss-maries.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0