...och en liten bit av Paris

 
Och när vi ändå är inne på Paris. En annan vän var I Paris samtidigt som Anna. Hon kom och hälsade på mig i Parran när jag bodde där och vi fick uppleva inte bara Paris ihop, utan även en av våra drömresor - Giverny och Monets trädgård (se det HÄR). I alla fall. Hon köpte franska tidningar som hon släpande med sig hem och sedan skickade på post till mig. För att hon vet att jag vill bli flytande i språket. Och för att en liten bit av Paris skulle komma till mig, som hon uttryckte det. Hur fint?!?
 

Kommentarer
Postat av: Angus

Åh gulligt!

2013-03-27 @ 13:39:47
URL: http://angusfoto.blogg.se
Postat av: Angus

Satt och tittade på inlägget som du länka till! Så mysiga bilder, älskar kortet på dig som du hade i din gamla header! Trodde nästan du hade photoshoppat dig upp på den där först! :)

Men det är fint nu oxå! Du vet att du sa en annan gång att du ville ändra lite mer på bloggen, säg till om du vill ha hjälp! Jag kan inte mycke med lite! Typ färger, placeringar, typsnitt etc.
Kram!

Svar: Tack! Ja, typsnittet skulle jag vilja ändra.... Och så att texten inte går in i sig själv när jag har två rader i rubriken... :)
Jenny Lina Carlsdotter

2013-03-27 @ 13:42:02
URL: http://angusfoto.blogg.se
Postat av: Miss Marie

Lovely! :)

2013-03-27 @ 21:15:10
URL: http://www.miss-maries.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0