Glad Påsk!

 
Glad påsk mina vänner! I går fick jag en stor skopa repetition om varför vi firar påsk i kyrkan. Jag - som kan mitt gamla testament mycket väl på grund av mina judaistikstudier och kan mer om den gånga Pesach än min egna kulturs påsk - tyckte det var mycket intressant att höra prästen prata om hur Jesus blev förådd och korsfäst. Och hemskt såklart. Jag är ju väldigt religionsintresserad och har därför inget emot att gå i kyrkan fast jag inte är kristen. I går var det dessutom väldigt speciellt, då domkyrkan var helt naken på utsmyckning och orgelmusik. Jag tillbringade sammanlagt 3,5 timmar där igår, vilket är mer än vad jag brukar tillbringa där på ett helt år. Men det var fint. Kyrkokören sjöng så fint att jag helt sonika började gråta, och jag kände ett lugn där i kyrkobänken jag inte känt på länge. Fint, faktiskt. I alla fall. Nu är det påskafton och jag firar med ägg till frukost. Jag har mellanlandat hemma en dag för att sedan fortsätta norrut. Påskafton bjuder på springtur i naturen, umgänge med två av mina "systrar", födelsedagsfest och annat kul. Som sagt, glad påsk!
 

Kommentarer
Postat av: Ellinor Engström

Vilken fin start på denna påskafton du fått! Hoppas att dagen fortsätter i samma tecken och att du får en riktigt, riktigt fin dag.
Glad påsk vännen!

Svar: Ja, jag har just bränt av samma runda vi gick följt av ett corepass och ligger nyduschad i soffan, väldigt gött. Nu funderar jag vad lunchen blir. Jag önskar även dig en riktigt fin dag! Kram
Jenny Lina Carlsdotter

2013-03-30 @ 11:29:55
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0