Vendredi

 
Fredagen firades med vin, snacks och tacos. Och bebisgos och lite How I met you mother. Prat om viktigheter, ytligheter, allmänheter och tillfälligheter. Jag promenerade hem längs svartån i mörkret. Kallt var det. Och kallare är det idag, har jag förstått. Men det gör inget. Min lördagsagenda har tre punkter: loppis med vänner, en ny semmeltestning och god mat och film i soffan. Bra agenda, inte sant?
 
 

Kommentarer
Postat av: Carro

Fantastisk agenda. Och fredagen såg god och trevlig ut. Om möjligt så ska jag också ha taco ikväll. Blev inspirerad. En undran om semlorna. Kommer du att publicera någon lista när provsmakningen är färdig? Jag ska nämligen åka till din stad inom rimlig framtid och tänkte fika med en kompis då. Semla såklart :) Ha en fin helg. Din blog är väldigt trevlig att läsa.

Svar: Ja, och gott vin drack vi också! :) På http://jennylinacarlsdotter.blogg.se/category/semlor-a-love-story.html finns alla tester. Sedan blir det ett sammanlagt inlägg när jag är färdig. Du ska hit snart alltså? Hurra för det! ;) YTack för att du läser min blogg! Kram
Jenny Lina Carlsdotter

2013-01-19 @ 12:15:58
Postat av: Lotta i USA

Underbar agenda och jag har precis läst om det du skrev hos mig igår ;-) Känner igen!!

Vad skön dag du har idag. Ser fram emot semmeltestningen!

Jag är inne på frulle #2 och ska se film samtidigt. Love it.

KRAM!

Svar: Semmeltestningen gick bra men poängen blev inte så hög.... :) Härligt med filmfrulle!!! Det kanske det blir här sen, fast med min nya serie jag har blivit besatt av... :)
Jenny Lina Carlsdotter

2013-01-19 @ 16:20:23
Postat av: Jenny

Låter TOPPEN! vill också gå på loppis.

Mysigt taco-bordet såg ut! x

Svar: Ja, loppis är mysigt, har jag kommit på på senare år. Brukar du åka till Notting Hill eller Camden på loppis någon gång?
Jenny Lina Carlsdotter

2013-01-19 @ 20:23:18
URL: http://jennyslondon.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0