Semmelkvinnan - Lill-Annas Bageri

 
Jag tror det är så att jag får torra semlor för att jag köper dem efter jobbet. De bakar antagligen semlorna på morgonen. Men då får jag ta och säga en sak, Örebros bagerier och konditorier: de flesta människor jobbar om dagarna och kan inte köpa sina semlor förrän efter 16-18, så ta och baka några mitt på dagen så de håller sig till eftermiddagen! Jag har tidigare bloggat om Lill-Annas. Jag gillar det. Mysigt, gott och trevlig service. Men semlan - ännu en besvikelse. Locket var jättetunnt och torrt. Bullen likaså. Inte alls så torr som den på Malins Hembageri, men fortfarande inte gångbar. Grädden var jättegod (dock i minsta laget rent mängdmässigt), och madelmassan också god (samma amarettoliknande smak som på t.ex. Vasa, som jag ju gillar) men även där lite klent påbrett. Bullen var för torr. Lite klent med kardemumma i bullen var det också. Den var ganska liten, men priset var också bara 23 kronor,så det var ok. Jag ska försöka trycka två semlor i helgen mitt på dagarna, och se om det blir skillnad. Fast så ska det ju inte vara. Säljer man semlor ska de vara i säljbart skick. Lill-Annas semla får i alla fall 3 av 5.
 
Lill-Annas Bageri, Vasagatan 13, Örebro, 019-12 95 85
 

Kommentarer
Postat av: Miss Marie

Tycker du ska klaga! Semlor ska inte vara torra, o är de inte nybakade så får de sälja dom till lägre pris helt enkelt!

Svar: Ja du har så sätt! Sveas gör så. Har dock inte hunnit köpa en semla där (som inte är gårdagens). Där tar de nämligen slut innan jag hinner dit efter jobbet (konstigt nog har de dock som sagt gårdagens ibland, månne är det sådana där från tidig morgon de kallar "gårdagens"?)
Jenny Lina Carlsdotter

2013-02-06 @ 08:15:33
URL: http://www.miss-maries.blogspot.com
Postat av: Maria Orre

http://www.wienerkonditoriet.com/index.php/vara-konditorier/karlstad.html
om du ska till karlstad!

Svar: Ah, tack för tipset!
Jenny Lina Carlsdotter

2013-02-06 @ 18:34:05
URL: http://minapojkar.blogg.se/
Postat av: Sepideh

Hej Jenny:) Det här är nog första gången jag skriver här, har föjlt dig ett tag nu och tycker att du skriver roligt o inspirerande :)
Finns det "Brogyllen" i Örebro? If so, try their semlor! It's awesome ;)

Svar: Nej men, vad kul! Välkommen hit! Brogyllen, tror inte det. Ska kolla upp! Tack för tipset!
Jenny Lina Carlsdotter

2013-02-06 @ 22:34:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0