Torsdagstankar

 
Sofia bloggar om att se dum ut på passfoto. Jag kan inte mer än hålla med. Mitt var inte så jättehemskt egentligen. Men så snodde polisen helt sonika min haka. Och så vips! Ett fult passfoto. Hoppas jag får tillbaka hakan om fem år...
 
Det har ju varit lite blåsigt de senaste två dagarna. Och jag inser plötligt att jag fullkomligt HATAR vind. Passionerat. PMS-nivåer. Inget jag någonson reflekterat över innan. Blev så förbannad när jag gick hem från stan i går att jag var på serenity now-nivåer. Då är det skönt att läsa om någon annan som tycker likadant, som Anna (men spöregnet idag: INGA problem för undertecknad. Konstigt, det där). 
 
På ett sätt är detta lite läskigt (hur googlebar ÄR man egentligen?) men också väldigt kul och givande och härligt att man kan hjälpa: jag har fått mail/kommentarer från folk flera gånger som behöver hjälp/info, har googlat detta och kommit till min blogg. Hittills har det varit tjejer (flera, faktiskt) som vill läsa mänskliga rättigheter i Lund och undrar över utbildningen, en tjej som har fått tinnitus och undrar över detta och så folk som ska åka till Sri Lanka och fått restips via min blogg. Det är ju underbart att jag kan hjälpa dem (även om det är lite läskigt när man in ser hur out there man är när man har blogg). 
 
Det är helt fantastiskt hur träning påverkar en. Jag har ju som sagt inte mått så bra, och idag nådde det någon slags kulmen. Jag blev helt enkelt deprimerad av all smärta, trötthet och ångestladdade känslor. Men jag tvingade iväg mig själv på ett lunchpass CXWORX. När jag var färdig mådde jag tusen gånger bättre, hade mindre ont och kände mig piggare. Tummen upp för träningsendorfiner, alltså. 
 
Det här med att ragga modeller utanför anorexikliniker. Alltså det är så dumt att man tror det är fiktion. Vad har den här utseendefixerade världen gjort med folk, egentligen? Låt oss göra den bättre! Vi med bloggar, instagram och facebookkonton kan börja, t.ex. Den här vikt- och träningshetsen i dessa forum kanske vi kan eliminera, till exempel? Och visa upp hälsosamma ideal istället? Tillsammans är vi starka!
 
Ha en fin-fin torsdagskväll, gott folk. Det ska jag ha. Kram på er. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Angus

Woho! Jag är på!

Svar: Braaaa! :)
Jenny Lina Carlsdotter

2013-04-18 @ 21:54:33
URL: http://angusfoto.blogg.se
Postat av: Christine&Paris

Haha, du ska se mitt foto! Jag ser ut som en medlem i Hells Angels...

Tack, hoppas du haft en trevlig kväll du med :) Kram

Svar: Lite jag med va? Ser sjukt ful ut i alla fall! :) Haha!
Jenny Lina Carlsdotter

2013-04-18 @ 22:35:18
URL: http://christineiparis.blogg.se
Postat av: Ma

Såg inslaget om anorexia på aktuellt igår. Jag blev så förbannad att jag hoppade. Bra att du tagit upp ämnet på din blogg. Hoppas att det blir en enorm opinion mot dessa oseriösa agenturer. Kram Ma

Svar: Det hoppas jag också mammi! Kram, ses snart!
Jenny Lina Carlsdotter

2013-04-19 @ 15:21:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0