Sunday - funday

 
Jag sov länge, har tänt ljus och gjort en god frukost som jag dukat upp i vardagsrummet. Dricker kaffet med välbehag. Tänker att jag trots smärtan som vägrar lämna min kropp den här helgen har det väldigt bra. Ska snart lyssna på Spanarna och Godmorgon, världen! i P1. Min helgmorgonritual. Solen skiner och jag ska ge mig ut på en springtur för att sedan åka hem till vännerna och deras nyss fyllda ettåring. Det blir nog en finfin dag, det här. Ha en fin söndag, kompisar!
 

Kommentarer
Postat av: Ellinor

Det lät som en mycket fin start på vad som skulle komma att bli en riktigt fin söndag ;)
Det är alltid lika härligt och inspirerande att läsa om människor som trots allt det onda, ändå väljer att se positivt på saker och ting. Sällan hjälper det att gräma sig över saker och ting eller grotta ner sig i det negativa. Du är så bra på att tillvara på allt det fina i vardagen och livet - en riktig solstråle!
Kram

Svar: Tack för de orden Ellinor. I bland känner jag mig gnällig, men brukar sällan blogga om min värk, har gjort det mer på slutet eftersom det kanske är någon annan som har det och som kan bli hjälpt av mina tips (smärtplåster osv). Kram på dig!
Jenny Lina Carlsdotter

2013-04-14 @ 15:04:03
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com
Postat av: Angus

Hoppas han blir glad för sin present!! Helga och Co. Blev glad för sin olja mm :)

Svar: Åh vad bra! Det var ju en sjukt bra gåva, jag hade blivit jättegla'!
Jenny Lina Carlsdotter

2013-04-14 @ 19:41:00
URL: http://angusfoto.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0