Sofia and the Jennies

 
 
Idag hade jag, Jenny, Sofia (länkningen funkar inte på min ajfån, men: http://bolost.wordpress.com respektive http://withsofia.wordpress.com) och min vän bloggdejt på Yumchaa i Soho. En mycket trevlig stund! Det är inte klokt vad många tjejer jag träffat genom min blogg! Och alla är kloka, trevliga, roliga, smarta tjejer. Jag är så glad över den härliga bloggkärleken som finns oss kvinnor emellan. Som man - trots att man bor i olika länder eller olika delar av Sverige - kan stötta och bli stöttad av, stöta och blöta stort och litet med och ibland bara dela ett leende med. Och att man sedan kan träffas "irl" är som grädde på moset. Hurra för det! 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ellinor

Visst är det fantastiskt vilka relationer som såtts och frodats genom våra bloggar. Så många fina människor och vänner jag träffat och lärt känna genom detta forum. Vem hade väl kunnat ana, eller ens hoppats på någonting liknande när vi skrev våra första, trevande rader!?

Låter som en mycket fin eftermiddag och jag hoppas att du/ni får en minst lika härlig söndag!

Kram

Svar: Jag kan inte mer än hålla med! Stor kram till dig!
Jenny Lina Carlsdotter

2013-04-28 @ 11:26:40
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com
Postat av: Sofia

Underbart vad bloggvärlden har att erbjuda! Tack så hemskt mycket för en trevlig fikastund igår och hoppas ni får en bra dag idag.

Svar: Tack själv fina du! Stor kram till dig!
Jenny Lina Carlsdotter

2013-04-28 @ 14:22:10
URL: http://withsofia.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0