Kul med förändring, del II

 
Ok, varning för ytligheter igen. Jag får ofta akutinsikt om att jag ser ut som faen i huvudet. Så även denna gång. Dessutom hade mitt hår en trevlig grön nyans. Något min frisör varnat mig för då jag vägrade röda toner och proppsade på kalla toner. När mitt blonda slog igenom i topparna kom den trevliga sköngröna nyansen så fram. Jag akutbokade in mig på Salong FOLK på Engelbrektsgatan, där flera av mina kollegor går och som ligger bara runt hörnet från min lya. Jag fick en kvällstid hos självaste ägarinnan och fick ett mycket proffsigt bemötande. Halva salongen engagerade sig i min hårfärg. En lång stund stod de där och petade och tittade på mitt hår (som var skitäckligt och inte tvättat då mitt stora bandage satte stopp i går morse, stackars frisörer!) och diskuterade femmor dit och nio-fyror dit. Till slut blev det lite olika toningar och resultatet ser ni ovan. Dessutom klippte hon av en halv decimeter på toppen av huvudet. Inte så pjåkigt, va? Tipptopp! Slut på ytligheter, igen. 
 
FOLK, Engekbrektsgatan 30, Örebro, 019-123700
 

Kommentarer
Postat av: Ellinor

Fantastiskt vackert!
Med ett sådant svall (och bedårande leende) är det nästan en skyldighet att vara lite ytlig och dela med sig! Du klär verkligen som brunett!

Svar: Haha, tack! Fast nu får det vara bra med ytlighet för ett slag.... :)
Jenny Lina Carlsdotter

2013-04-09 @ 09:31:10
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com
Postat av: Sara Björk

Vackert!! =)

Svar: Tack!
Jenny Lina Carlsdotter

2013-04-09 @ 14:27:59
URL: http://saaraaaa.blogg.se/
Postat av: Inger Lindström

Hej!
Vad fin du blev. Håret ser levande ut igen! Uppklippningen ger mer fyllighet. Hoppas att du kommer att trivas med det.
Liljan på fotot är väldigt vacker. Akta bara så att du inte får det gula pistillmjölet på någon textilie för fläckarna går inte att få bort. Tips, med tanke på att du är en "fläckfia".
Mram Ma

Svar: Tack mammi! Jag känner mig fräshare! Och jag ska akta mig för liljorna. Just nu aktar jag mig mer för stavmixar.... ;)
Jenny Lina Carlsdotter

2013-04-09 @ 16:40:08
Postat av: Angus

men va vacker du är!

Svar: Men tack! Right back at ya!
Jenny Lina Carlsdotter

2013-04-09 @ 18:39:51
URL: http://angusfoto.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0