Pretty (awsome) sky

Ja, hade jag haft twitter hade jag delat bilen ovan på alla sociala medier snart, tror jag. Men jag kan inte låta bli. Himlen igår var helt jädra fantastisk. Jag har inte sett sådan aftonrodnad på.....ja kanske någonsin. Hela himlen var knallröd och rosa, och de dramatiska molnen (ser ni det som ser ut som en orkan ovanför hustaken?) gjorde det hela ännu mera fantastiskt. Såklart är det svårt att fånga allt på bild, och ännu svårare med en ajfån. Men en idé om hur vackert det var, det får man. Det går jag runt och tänker på nu när jag kämpar med huvudvärk för fjärde dagen i rad (jag vet, det börjar bli tjatigt). Men i eftermiddag åker jag till huvudstaden för en massa kul, bland annat bröllop, så nu tänker jag positivt.
 

Kommentarer
Postat av: Ellinor

Fantastiskt!
Naturen upphör aldrig att hänföra.
Hoppas du får en fin helg i huvudstaden!
Kram

Svar: Tusen tack vännen, och du med vad du nu ska ta för sig! Kram!
Jenny Lina Carlsdotter

2012-09-06 @ 12:59:53
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com
Postat av: Ellinor

SV: Det skall jag. Åker upp till familjen i morgon eftermiddag för att fira min pappa som fyller 50 år. Blir nog en ordentlig fest på kvällen, därefter lite kvalitetstid med systeryster och vänner på lördag, innan det bär av tillbaka hem igen (med sällskap av samma syster) och på söndag blir det födelsedags middag à la famillia på salong :) En fin helg i festlighetens-, glädjens- och familjens tecken mao!
Kram

2012-09-06 @ 13:10:08
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com
Postat av: vilma bolding

Hej jag heter Vilma Bolding och jag hade tyckt det vart jättekul om du ville besöka min blogg och diskutera feminism och socialism! Annars kan du alltid kolla in min nya tatuering eller mina älskade skor!

www.ladylay.blogg.se

2012-09-06 @ 18:10:20
URL: http://www.ladylay.blogg.se
Postat av: Emilia-Rese och fotoblogg

Vilket coolt foto!

2012-09-09 @ 22:23:40
URL: http://strawberrysmoohies.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0