Mid afternoon snack

Det blev inget bakande eller moskokande. Idag. Men det ska nog bli av framöver. Så länge njöt jag av ett äpple med lite ekologiskt jordnötssmör till eftermiddagssnacket. Jag tror jag tar med en korg äpplen till vännen ikväll. Jag ska nämligen bli bjuden på middag. Torsk, har jag blivit lovad. Mums! Trevlig kväll, gott folk!


Kommentarer
Postat av: Ellinor

Här ställde jag faktiskt till med lite moskok i eftermiddags. Har fått så otroligt mycket äpplen som nu måste tas om hand - men det är bara roligt!

Mums för äpple i kombination med jordnötssmör! Har du testat att göra eget? Busenkelt och betydligt godare (även om just bruken ovan är min personliga favorit i butiken)!

Kram

Svar: Ja, såg det på någor av de sociala medierna, kommer inte ihåg vilket nu.. :)
Nej, det har jag inte gjort än, men blev inspirerad när du gjorde det. Jag har dock bara stavmixer, tror du att det räcker? Kram!
Jenny Lina Carlsdotter

2012-09-04 @ 19:36:51
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com
Postat av: Miss Marie

Mmm, så himla gott med jordnötssmör och äpple! Det ska jag skriva upp på min mellanmålslista!

Svar: Vi kanske ska ha mellanmålstips på våra bloggar? Och tipsa varandra? Jag tycker det är det svåraste målet att komma på. Det blir så lätt antingen på tok för lite eller på tok för mycket för mig... Plus att fantasin oftast tryter....
Jenny Lina Carlsdotter

2012-09-04 @ 19:50:31
URL: http://www.miss-maries.blogspot.com
Postat av: Lotta

Vi äter samma - igen!!

Handlar mitt jordnötssmör på Whole Foods, alldeles färsk. Och persikorna värmde jag på i ugnen så där som du tipsat om ;)

KRAM!

Svar: Åh, jag älskar Whole foods! Det finns i England nu, tänk om det skulle komma till Sverige.... Hur tyckte du att persikorna blev? Det har jag inte gjort på ett tag, ska jag nog göra ikväll! :) KRAM!
Jenny Lina Carlsdotter

2012-09-04 @ 23:44:52
Postat av: Ellinor

SV: Stavmixer är ett måste i slutskedet, men nötterna behöver malas/hackas ganska fint innan (min stavmixer är kanske inte den bästa, men fick snällt ta några pauser då den blev för varm). Har du en nötkvarn?

2012-09-05 @ 07:07:39
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0