Bionostalgi

I går var jag på bio. På en riktig, hederlig gammal Folkets Hus-bio. Kostar lika mycket som på den svenska biokedjan. Men ger en några (många) fler skopor nostalgi. Någon som kommer från småstaden och kommer ihåg de där små boxarna med godis i? De var så roliga som barn. De fanns inte längre. Och bion är numera digital och har 3D-kapacitet. Men nostalgin fanns kvar.


Kommentarer
Postat av: Sofia

Är det Lindesberg du kommer från? Där var jag en del som barn, mina pärons bästa kompisar bor nämligen där. Jag var också på bio igår, här i Kungsör...där kunde man minsann köpa popcorn nu, det kunde man inte när jag bodde här! :)

Svar: Haha, kanske är min bästis mamma dina föräldrars vän, hon är från Kungsör. Här i Linde kunde man köpa pocorn, cola OCH godis! Det du! :)
Jenny Lina Carlsdotter

2012-09-24 @ 09:17:51
URL: http://withsofia.wordpress.com
Postat av: Sandra

Ja visst minns jag ! Och tänk de där folkets hus discona på samma plats. Fast jag gillade popcorn och godis i glasboxar bättre måste jag säga ;) kram

Svar: Ja, just! De hade jag nästan glömt! De var ju härliga! :) Imorrn går jag nog dit igen. "En oväntad vänskap" visas, nämligen. Kram!
Jenny Lina Carlsdotter

2012-09-24 @ 20:26:25
URL: http://storstadstockholms.blogspot.com
Postat av: Sandra

Det blev lite särskrivningar där ;) men du fattar poängen ;)

2012-09-24 @ 20:27:08
URL: http://storstadstockholms.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0