En grå torsdag och en pannkaksälskande nörd

 
Vad gör man en grå, regning, vanlig tordag? Jo, man bjuder sig själv på pannkakor med bär och grädde till nya avsnitten av True Blood! Laktos- och glutenfria såklart. Ja, pannkakor alltså. Fast det fattade ni ju. Och True Blood, hörrni. Gud vad det har spårat! Tacka vet jag böckerna. Men jag kommer titta ändå, såklart. Måste ju se vad de där sangvinisterna och väsenhatarna kommer att hitta på. Ja, ni hör ju. Pannkaksälskare OCH True Blood-nörd. Jag är ju snudd på perfekt. Host, host. Trevligt veckoslut på er, gott folk!
 
 

Kommentarer
Postat av: Ellinor

Jag är helt insnöad på olika typer av pannkakor/plättar för tillfället. Favoriten är amerikanska pannkakor på bovetemjöl samt keso/kesellaplättar. Vad har du i dina pannkakor?
Kram

Svar: Förra gången hade jag glutenfritt mjöl, nu provade jag mandelmjöl. Det var ok, men lite "smuligt". Tänkte prova kokosmjöl också och funderar på sojamjöl (det är ju så billigt och bra proteinkälla för oss veggies) men vet inte hur gott det blir? Annars brukar jag också köra kesoplättar. Har ännu inte provat bovetepannkakor/blinier. Kram och trevlig helg!
Jenny Lina Carlsdotter

2012-10-19 @ 07:48:07
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com
Postat av: Angus

Mums filibaba!!!

2012-10-19 @ 08:07:16
URL: http://angusfoto.blogg.se
Postat av: Angus

Vilken fin kommentar! Jag är rätt jobbig när det kommer omkring men det har lugnat sej en hel del! :) Vill dock gärna träffas nästa vecka!!

Svar: Det fixar vi! Kram!
Jenny Lina Carlsdotter

2012-10-19 @ 08:08:26
URL: http://angusfoto.blogg.se
Postat av: Sandra

Mums på pannkakorna! Inte så mums på TB ;) Du är såå välkommen när du är i stan. Hör av dig! kram

Svar: Hihi! Ja, jag längtar tills jag får hälsa på! :) Kram och trevlig helg
Jenny Lina Carlsdotter

2012-10-19 @ 08:27:49
URL: http://storstadstockholms.blogspot.com
Postat av: Mikxki

Åh vad gott det ser ut :)

Svar: Ja det var det! Åt resterna igår kväll! :)
Jenny Lina Carlsdotter

2012-10-19 @ 11:39:51
URL: http://mikxki.blogg.se
Postat av: Carro

Det ser så fantastiskt ut, du är duktig på att fixa till det för dig själv och inspirera oss andra. Kul med nya förslag på pannkakor. Och nya program av TB. Håller med dig, det har spårat ut men jag kommer också att kolla, såklart. Go Fredag, gillar starkt din blog.

Svar: Och det är ju du med! Jag inspireras av dig och dina små sätt att lysa upp vardagen! Ja, Bill alltså, vad håller han på med? Undrar vad Charlaine Harris tycker om hur de har gjort det.... KRAM
Jenny Lina Carlsdotter

2012-10-19 @ 15:08:33
Postat av: Lotta

Mums!! Pannkakor, min grej ;) Mera pannkakor i mitt liv ska det bli.

Ta hand om dig fina!

Kram
Lotta

Svar: Ja mums! :) Tänk när jag bodde i Paris och tog en snabb en med nutella, kokos och banan när andan föll på! Ta hand om dig också, underbara! Kram
Jenny Lina Carlsdotter

2012-10-19 @ 15:18:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0