Topplördag

 
Sen frukost efter lång sovmorgon. Sitter och sörplar kaffe och smoothie och peppar för dagen. Först tänkte jag riva av den första storstädningen av nya läggan. I eftermiddag har jag en tid inbokat på skönhetssalongen (fintskareva) och sedan kommer dagens två höjdpunkter. Den första: min syster kommer hit på hemlagad middag och en sen bio. Med sig har hon dagens andra höjdpunk: min katt! Hon ska provbo här i ett dygn. Tanken är att hon ska bo hos mig på vintrarna. Kissen och jag kommer så bra överens och vi saknar varandra när vi är isär (från hennes sida är det nog mest för att jag är den enda som kliar henne när helst hon vill och matar henne med handskalade räkor). Eftersom hon ändå vägrar att gå ut på vinterhalvåret ser vi det som en lösning. Föräldrarna vill ju ändå inte ha någon katt. Speciellt inte pappa Carl. Jag håller tummarna för att hon stormtrivs i lägenheten, som sin matte. I alla fall. Topplördag på G!
 

Kommentarer
Postat av: Jenny

Katter anpassar sig så bra så det borde väl inte vara något problem. Vaknade i morse med att Nala stod på min mage och ville gosa, blöt i pälsen var hon med eftersom Mark hade släppt ut henne medan det duggade. Men såå gosigt! Bästa sättet att bli väckt på :-)

Svar: Ja, jag hoppas att det går bra. Hade önskat att jag hade en liten trädgård som ni, för då hade hon nog kunnat bo här året om. Men jag vill inte ta ifrån henne att kunna springa ute på sommrarna. Jag får i alla fall ha henne nära på vintern om allt går bra!
Jenny Lina Carlsdotter

2012-11-17 @ 11:53:38
URL: http://jennyslondon.wordpress.com
Postat av: Ellinor

Vilken härlig dag som går dig till mötes! Även jag har mycket fint att se fram emot då jag alldeles strax skall bege mig ner mot Götet där bästa vännen väntar. Tillsammans skall vi i kväll entra Ladies Night och därefter väntar en hotellövernattning. Fint ska det vara, var det någon som sa ;)
Kram

Svar: Jädrar vilken helg! Du kommer ha fullt upp! Kram!
Jenny Lina Carlsdotter

2012-11-17 @ 12:15:03
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com
Postat av: Lotta

Toppfrukost! Så härligt att börja så.

Och en mjuk vän nu i vinter.....lovely!

Kram!

Ps. Gillar din mugg ;)

Svar: Hihi, muggen är köpt på UNHQ i NYC. :) Kram!
Jenny Lina Carlsdotter

2012-11-17 @ 12:16:51
Postat av: Sandra

Hur härligt får det egentligen bli en lördag ?! Mysigt med kissen. Hoppas den trivs nu! Berätta mer sen! Och hälsa Mia.

Stor kram

Svar: Ja, det var sannerligen en lördag i min smak! :) Hoppas du hade en härlig en, också!Kram!
Jenny Lina Carlsdotter

2012-11-17 @ 13:59:08
URL: http://storstadstockholms.blogspot.com
Postat av: Sofia

Åh, mysigt! Klart katten trivs hos dig. Som Jenny skrev, de anpassar ju sig lätt. Tydligen tar det två veckor innan en katt har gjort en plats till sitt hem.

Jag älskar ju mina kissar, de är mina små bebisar!

Svar: Ja, hon verkar fatktiskt redan hemma. Vi får se. vad jag är rädd för är att hon helt plötsligt VILL gå ut i alla fall, eller tycker att det är tråkigt här. Ska till djuraffären och köpa en massa leksaker hon kan ha kul med när jag är på jobbet! :)
Jenny Lina Carlsdotter

2012-11-17 @ 19:39:23
URL: http://withsofia.wordpress.com
Postat av: Tess

Vad gott det ser ut! :) Kram

2012-11-18 @ 10:18:10
URL: http://tesswaltenburg.blogg.se
Postat av: Sara Björk

Det där ser ju bra härligt ut =)

2012-11-26 @ 11:09:57
URL: http://saaraaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0