Att vara matte

I går kväll var det som ni ser mäkta mysigt att vara matte. I natt - not so much. Vid fyra- och halvfemhugget fick jag gå upp och torka kattspyor. En gång i min egen säng. Och sedan trösta katten som la sig i sin korg bredvid min säng. Vi tyckte båda att det var på sin plats. Hon tackade mig genom att mjukt påminna mig om att väckarklockan ringt i morse. Detta genom att stryka sig och slicka på min arm som hängde utanför sängkanten. Och sedan jama glatt när jag väl gick upp. Ja för det mesta är det härligt att vara matte.


Kommentarer
Postat av: Miss Marie

Fiiiii faaaeeen!!! Skälet till att jag aldrig skulle ha husdjur! ;) En sak att torka spyor efter barn, men katter o annat?! No way!

Svar: Fast kattspyor luktar inget - som människospyor. Och det är ju bara kattmat. Eller vatten som den andra spyan jag torkade var. Nemas problemas! :) Det var mest sömnbristen jag ogillade (och anledningen till att jag oroar mig för hur bra jag skulle vara som mamma, blir helt paj om jag missar bara en timme eller två av sömn...).
Jenny Lina Carlsdotter

2012-11-20 @ 08:47:56
URL: http://www.miss-maries.blogspot.com
Postat av: Sofia

Oj oj! Katter som kräks är ju mindre kul men som du säger luktar det ingenting. Oftast är det bara hårbollar. Jag ger mina kissar medicin för detta så hårbollarna ska komma ut på annat sätt, catlax kallas det!

Hoppas du slippee

Svar: Ah, men...."lax", de blir inte lösa i magen? Har du provat kattgräs? Tänkte att då kan hon ju själv känna när hon behöver det....
Jenny Lina Carlsdotter

2012-11-20 @ 11:33:05
URL: http://withsofia.wordpress.com
Postat av: Sofia

Hoppas du slipper bli väckt i fortsättningen!

(Den första kommentaren skickades iväg för fort av misstag).

2012-11-20 @ 11:34:58
URL: http://withsofia.wordpress.com
Postat av: Sofia

Nej det är inte riktigt laxeringsmedel..det är endast fiskleverolja! Men det hjälper. Jag tycker bara mina katter kräks mer av kattgräs...

Svar: Ska kolla upp det! Tack för tipset!
Jenny Lina Carlsdotter

2012-11-20 @ 22:45:35
URL: http://withsofia.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0