Träning hemma



Jag har efter all sjukdom och allt strul äntligen kommit igång med träningen på allvar igen. Det gör mycket för orken, humöret och välmåendet. I går kväll körde jag ännu ett pass. Jag har emellertid inte hittat ett gym i Hufvudstaden än. Antingen har de inte vad jag vill ha, eller så kostar det alldeles för mycket. Så jag tränar hemma. När jag bodde i Bergslagen hade jag ju min syrra som PT, men jag mixade det med egenträning - något som ibland betydde hemmaträning. I Paris tränade jag också hemma (och i Jardin de Luxembourg). Så jag kör på samma strategi nu. Och det går bra! Jag tycker att det är skönast att använda sin egen kropps motstånd ändå - istället för diverse maskiner. Dessutom slipper jag åka fram och tillbaka och jag kan göra precis som jag vill. Det enda negativa är att jag inte har införskaffat högtalare till min laptop än - så musiken på Gym Carlsdotter är lite för låg. Har ni förresten några Spotifylistor för träning att bjuda på? Jag körde Linnéas igår. Nu vill jag ha mer. Hit me!


Kommentarer
Postat av: Miss Marie

Jag vill också komma igång med träning hemma! Har du några bra övningar att dela med dig av?

2012-03-14 @ 11:23:03
URL: http://www.miss-maries.blogspot.com
Postat av: Jenny

Jag gör olika övningar för armar och bröst med hantlarna, magövningar med bollen och så squats för rumpa och lår. Sedan ryggövningar och min sjukgymnastik med kroppens egen vikt som motstånd. Jag vet faktiskt inte hur jag ska förklara bollövningarna, men när man köper pilatesbollar finns det ju ofta med övningar. Annars finns ju alltis internet och youtube! :) Lycka till och heja Marie! :)

2012-03-14 @ 13:17:17
URL: http://jennylinacarlsdotter.blogg.se/
Postat av: Ellinor

Jag tränade hemma i många år, men hänger sedan i höstas på ett av stans gym. Trivs verkligen som fisken i vattnet, det är något helt annat!

Huvudsaken är dock att man tränar, sedan spelar det inte så stor roll vad och vart.

Kram

2012-03-14 @ 15:22:44
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com
Postat av: Jenny

Ellinor, du har (som vanligt) helt rätt! Man mår ju så mycket bättre så...

2012-03-14 @ 15:49:11
URL: http://jennylinacarlsdotter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0