Internationella kvinnodagen









Titta vilka fina blommor jag fick av en karl på jobbet i går! De står så fint på mitt kontor nu och varje gång jag tittar på dem känns våren lite närmare.

Jag kanske får blommor idag igen. På vår arbetsplats finns två män från Polen respektive Lettland. Där firar man kvinnorna på denna dagen (läs mer om mina väldigt spretiga tankar angående detta på förra årets kvinnodag HÄR). Jag vet emellertid att de respekterar mig, så de får gärna ge mig blommor idag. Blir ni "firade" idag och vad tycker ni i så fall om detta?


Kommentarer
Postat av: sara

Har ej gjort läkarundersökning och kommer inte undvika kolh helt men äta mycke mindre av dem. Jag gick hos en tjej för ett par år sen minns ej hennes titel. Hon tog sig an min kropp & knopp och vi sågs två ggr i månaden. På hennes inrådan gjorde jag en rensning och sen minskade jag rejält på kolh. Mår mycket bättre utan i magen. :) vi gick dessutom genom mycket tankar om mat & vikt och man förstod mer varför jag åt som jag gjordr innan :)

2012-03-08 @ 07:32:55
URL: http://saaraaaa.blogg.se/
Postat av: angelica

jag hade ingen aning om det är Internationella kvinnodagen idag. bra insatt, fröken Persson. :)

2012-03-08 @ 07:45:48
URL: http://angeliqe.blogg.se/
Postat av: Miss Marie

Jag är också kluven, men tycker helt klart att den ska uppmärksammas. I Östeuropa är det väl den dagen då kvinnor ska "få ledigt" o inte behöve laga mat, tvätta, städa osv, och det tycker jag är lite fel, det är väl lite emot skälet till att en internationell kvinnodag finns! Blommor o presenter vet jag inte heller riktigt, jag tar hellre emot en rejäl diskussion om kvinnoförtryck och jämlikhet! :)

2012-03-08 @ 08:35:39
URL: http://www.miss-maries.blogspot.com
Postat av: Ellinor

Men vilken fin gest, här fnyser mest de manliga kollegorna åt vårt påpekande om att de idag faktiskt måste vara extra snälla ;) Allting sker dock med glimten i ögat och skall jag vara ärlig så bryr jag mig faktiskt inte särskilt mycket om denna dag.

Kram

2012-03-08 @ 08:38:03
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com
Postat av: Anonym

att få blommor är ju aldrig fel! sånt gör en alltid glad:)

tack för tipset ska youtuba nån dag när jag har tid ;)

2012-03-08 @ 08:48:13
URL: http://fabulousprincess.blogg.se/
Postat av: Pamela

Jag är nog lite ambivalent i frågan. Tycker att det ändå var en fin gest av dina arbetskollegor, lite otippad. Tror inte jag kommer få nånting idag, men det gör mig inget.Ska ner och köpa blommor till mig själv om inte annat :-)))



Sv: ja, att ta hand om sin hy är a & o. Solskydd och mycket skratt hjälper en hel del också ;-)



Tack återigen för tipset. Såg 2:a avsnittet igår faktiskt. Man blir verkligen mörkrädd över deras syn på saker och ting där borta. Helt ofattbart!



Må så gott denna vackra dag!

2012-03-08 @ 15:10:34
URL: http://mauselie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0